Русия не е заинтересована от война, но и няма да

...
Русия не е заинтересована от война, но и няма да
Коментари Харесай

Горещи новини от Лавров. Ще има ли война?

Русия не е заинтригувана от война, само че и няма да разреши да бъдат подценявани нейните ползи в сигурността, съобщи външният министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

„ Ако зависи от Руската федерация, война няма да има. Ние войни не желаеме, само че и да погазват жестоко нашите ползи, да пренебрегват нашите ползи няма да позволим “, акцентира той, предава БНР.

И означи, че към този момент договарянията със Съединени американски щати и НАТО по въпросите на сигурността не са приключени:

„ Както знаете, американците и натовците повече от месец изучаваха нашите пределно елементарни оферти в проектодоговора с Вашингтон и споразуменията със Северноатлантическия алианс, а получихме едвам завчера отговори, които в западен жанр са значително неразбираемо, само че там има рационални зрънца по второстепенните въпроси “.

Той посочи, че тези „ второстепенни въпроси “ на избрани стадии са имали огромна значимост. Става дума за казуса с ракетите със междинен и дребен обхват, който породи след излизането на Съединени американски щати от Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР