Русия може да се справи със западните санкции, наложени заради

...
Русия може да се справи със западните санкции, наложени заради
Коментари Харесай

Кремъл: Русия ще се справи със западните санкции


Русия може да се оправи със западните наказания , наложени поради нашествието ѝ в прилежаща Украйна, стана ясно от изказване, до момента в който президентът Владимир Путин организираше среща с публични лица, с цел да разиска икономическите разтърсвания, породени от петдневната война.

" Западните наказания против Русия са тежки, само че страната ни разполага с нужния капацитет да компенсира вредите ", съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Той добави, че " Путин ще работи по стопански въпроси " и ще се срещне с основни министри.

" Икономическата действителност доста се промени, дано го кажем по този начин ", сподели той и добави, че Русия е подхванала стъпки, с цел да се приготви за това. " От много дълго време Русия редовно се приготвя за вероятни наказания, в това число и за най-тежките, пред които сме изправени сега ", сподели той.

Суровото финансово наказване, наложено от Запада, докара до внезапен спад на рублата, като в обедната търговия съветската валута поевтиня с 20% по отношение на $ .

Руската централна банка усили повече от два пъти главния си лихвен % до 20 %, с цел да се опита да я поддържа. Междувременно московската фондова борса остана затворена за деня.

Санкциите, ориентирани към съветския финансов бранш, имат за цел да трансформират проектите на Кремъл , само че разположените на място към 100 000 съветски бойци, за които се счита, че са в Украйна, продължиха да настъпват от север, изток и юг.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР