Русия и Съединените щати отбелязаха в събота историческата среща на

...
Русия и Съединените щати отбелязаха в събота историческата среща на
Коментари Харесай

Тръмп и Путин излязоха с общо изявление за срещата при Елба през 1945 г.

Русия и Съединените щати означиха в събота историческата среща на американските и руските сили по време на Втората международна война като образец за това по какъв начин техните страни могат да „ построяват доверие и да си сътрудничат “, оповестява Франс прес, представена от БГНЕС.

Срещата на руските и американските сили при река Елба в Германия на 25 април 1945 година се преглежда като крайъгълен камък във Втората международна война, предвещавайки провалянето на нацистите, напомня организацията. 

В взаимно изказване на съветския водач Владимир Путин и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп по случай 75-годишнината се споделя, че срещата край Елба демонстрира по какъв начин двете страни могат да работят дружно. Това е " образец по какъв начин нашите страни могат да преодолеят разликите, да изградят доверие и да си сътрудничат в името на обща цел ", се споделя в изказването, оповестено от Кремъл и Белия дом.

„ Докато през днешния ден работим за справяне с най-важните провокации на 21-ви век, ние отдаваме респект на доблестта и смелостта на всички, които се бориха дружно, с цел да победят фашизма “, се споделя още в документа. " Героичният им героизъм в никакъв случай няма да бъде пропуснат. "

Във видео, оповестено в Туитър, посланикът на Съединени американски щати в Русия Джон Съливан съобщи, че срещата край Елба е " знак на това, което можем да реализираме, когато работим дружно за обща идея ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР