Русия е планирала да нападне Япония през лятото на 2021

...
Русия е планирала да нападне Япония през лятото на 2021
Коментари Харесай

Разкритие! Русия искала да нападне не Украйна,а друга държава. Ето коя

Русия е възнамерявала да нападне Япония през лятото на 2021 година, месеци преди президентът Владимир Путин да стартира пълномащабната инвазия в Украйна. Това разкрива имейл с писмо от чиновник на съветската Федерална работа за сигурност (ФСБ), заяви Newsweek.

Имейлът с дата 17 март е изпратен от сътрудника с псевдоним " Вятърът на смяната " до Владимир Осечкин, съветски правозащитник, който управлява антикорупционния уеб страница Gulagu.net и понастоящем е в заточение във Франция, съобщи БГНЕС.
-->
Агентът на ФСБ постоянно написа до Осечкин, като разкрива гнева и недоволството си от войната, почнала с нахлуването на Путин в прилежаща Украйна на 24 февруари.

Игор Сушко e изпълнителен шеф на основаната във Вашингтон организация " Wind of Change Research Group ". Сушко превежда кореспонденцията от съветски на британски. Той е споделил с Newsweek всички имейли.

Писмото, написано от сътрудника и оповестено от Осечкин, е оценено от Христо Грозев, специалист по ФСБ. Той е посочил писмото " на двама действителни (настоящи или бивши) сътрудници на ФСБ ", които " не се съмняват, че е то е написано от техен сътрудник ".

През август 2021 година Русия " съществено се приготвя за местен боен спор с Япония ", споделя информаторът в имейл до Осечкин през март.

Агентът на ФСБ допуска, че вместо това Русия е избрала да нахлуе в Украйна. Това се е случило месеци по-късно.

Русия и Япония по този начин и не подписват кротичък контракт, с който да сложат завършек на Втората международна война. Причината са разногласия за група острови, за които Япония претендира, само че са окупирани от Русия.

Според сътрудника на ФСБ " главен препъни камък " сред Москва и Токио са точно Курилските острови. За Москва островите са " разменна монета ", продължава информаторът.

Той отбелязва, че някогашният японски министър-председател Шиндзо Абе е поставял мощен акцент върху опитите за " договаряния " с Русия по въпроса за Курилските острови.

През август 2021 година ФСБ разсекрети информация за това по какъв начин руските жители са били измъчвани от японските специфични служби по време на Втората международна война.

Информаторът на ФСБ съобщи, че службата е имала за задача да стартира " осведомителна акция против Япония в съветското общество ".

Разсекретените материали включват данни от разпита на Отозо Ямада, военачалник от японската императорска войска по време на Втората международна война.

" На 16 август съветските медии безусловно избухнаха едновременно, обсъждайки разкритите документи в напълно друг звук: Твърди се, че японците са провеждали ужасни биологични опити върху руски пленници и са се отнасяли извънредно зле със руските пандизчии. Навсякъде бяха изписани детайлности за чумните въшки, които са били употребявани за изтезаване на пандизчиите ".

В отчет, оповестен на 20 август 2021 година, в който се цитират разкритите документи на ФСБ, се показва, че са били провеждани опити върху пандизчии в концентрационен лагер в региона на Харбин и че по време на Втората международна война " японците са тествали върху тях бактериологични оръжия и " нови химически отровни субстанции ".

През август 2021 година ФСБ разгласява и предходни секретни материали, които съгласно службата демонстрират, че Япония е възнамерявала да употребява бактериологична бомба през 1944 година

" ФСБ даже беше разсекретила материала в точния момент и в точния миг, когато стартира този напън. Tой беше засекретен от самото начало и по-късно Русия го разсекрети тъкмо когато се случваше цялото това нагнетяване на напрежението против Япония и подготовката на съветското население да стартира да има вяра, че японците са фашисти ", сподели Сушко пред Newsweek, представен от " 24 часа ".

В имейла си информаторът включва голям брой линкове от прокремълски медии по въпроса, в това число един със заглавие " Как Съюз на съветските социалистически републики избави света от биологичната война, която Япония приготвяше " и различен със заглавие " Разсекретени са доказателства за подготовката на Япония за война със Съюз на съветските социалистически републики ".

В отчет, оповестен на 20 август 2021 година, в който се цитират разкритите документи на ФСБ, се показва, че са били провеждани опити върху пандизчии в концентрационен лагер в региона на Харбин и че по време на Втората международна война " японците са тествали върху тях бактериологични оръжия и " нови химически отровни субстанции ".

През август 2021 година ФСБ разгласява и предходни секретни материали, които съгласно службата демонстрират, че Япония е възнамерявала да употребява бактериологична бомба през 1944 година.

" Те като че ли замениха Япония с Украйна ", добави той. " И едните, и другите са прави, те са просто луди. Вижте единствено нещата, които Русия е обмисляла преди да нападне Япония, това е безумно, както е безумно и това, че Русия атакува Украйна. Това е полуда ".

Информаторът съобщи, че през лятото на 2021 година в съветското осведомително пространство е имало " интензивно нагнетяване " против Япония, написа Newsweek.

Като цяло войната беше неизбежна за Русия заради маниакалното предпочитание за война от страна на управлението. И в този момент по-голямата част от боеспособните елементи от това направление са трансферирани в Украйна ", добавя информаторът.

Източник: БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР