Русенското логистично дружество получи престижно международно признание от една от

...
Русенското логистично дружество получи престижно международно признание от една от
Коментари Харесай

Financial Times постави българския лидер в логистиката за е-търговия сред най-бързоразвиващите се компании

Русенското логистично сдружение получи влиятелно интернационално самопризнание от една от най-старите и известни стопански медии в света - Financial Times (Файненшъл Таймс). Изданието разгласява новата си годишна ранглиста FT1000 за 2023 година, включваща 1000-те най-бързоразвиващи се европейски компании. Още с първото си присъединяване в класацията българската компания за цялостни фулфилмънт решения зае забележително високото 314-то място. Тя е и на водещата позиция измежду четирите български компании, показани в листата.

Припомняме, че русенското сдружение откри публично преди към година в Унгария първия личен фулфилмънт склад в чужбина, който му разрешава да доставя колета още по-конкурентно до Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Полша, Австрия, Италия и Хърватия. Възползвайки се от бързото развиване на електронната търговия в България през последните няколко години, euShipments.com се разраства извънредно динамично и на собствен ред подкрепя родните онлайн търговци, като прави още по-достъпни за тях пазарите в Централна и Западна Европа.
-->
Методология на оценяването

FT1000 дава експертен взор върху най-бързо разрастващите се компании в Европа и е значим знак за бизнес капацитета на компаниите-участници. Списъкът също по този начин е извънредно благонадежден източник на информация за вложители, бизнесмени и други заинтригувани страни, които желаят да разпознават обещаващи компании със мощен капацитет за напредък.

За да дават отговор на изискванията за кандидатстване, фирмите би трябвало да са самостоятелни и със седалище в една от 31-те европейски страни. Те също би трябвало да са имали най-малък доход от 100 000 евро през 2018 година и най-малък доход от 1,5 милиона евро през 2021 година. euShipments надминава тези стойности през миналите години, като този тренд на напредък се отразява и в броя нови клиенти, обработени колета, нови логистични решения и дестинации, както и в повишаването на екипа на компанията.

Каква е тежестта на това самопризнание?

Включването във FT1000 е забележителен триумф за всяка компания, защото показва, че бизнесът освен е постигнал бърз напредък, само че го е правил поредно за интервал от три години. Класирането на еuShipments на 314-то място в FT1000 за 2023 година е удостоверение за мощното показване и ангажираността на компанията да дава висококачествени решения на своите сегашни и бъдещи клиенти.

За екипа на сдружението най-съществен аспект от класирането е, че това достижение стимулира към блян за реализиране на още по-големи триумфи в бъдеще. Това е увещание, че euShipments има капацитета да бъде една от най-хубавите логистични компании в Европа и е поела задачата да осъществя този капацитет посредством упорита работа, нововъведения и отдаденост към своите клиенти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР