Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не гарантира преизбиране,

...
Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не гарантира преизбиране,
Коментари Харесай

Иво Христов: Борисов използва стратегията на огледалото

Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не подсигурява преизбиране, всичко зависи от това дали хората ще гласоподават, да гласуваме след седмица ще бъде безсмислено.

Това разяснява евродепутатът от левицата Иво Христов и някогашен шеф на кабинета на президента Радев пред Българска национална телевизия.

По думите му Инициативният комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова на следващия ден. " В него има над 100 общественици, хора от локалната власт, спортисти и други Имаше хиляди искащи да поддържат президента Радев. Българският народ ги издига посредством Инициативен комитет. Много от партиите обявиха своята поддръжка. Подкрепата е необятна.

Движение за права и свободи имат всички учредения да се борят против президента Радев, тъй като той сложи неуместни за тях въпроси.  ГЕРБ има учредения да се бори против Радев, той сложи неуместни за олигархията.

Борисов употребява тактиката на огледалото - " гледаш огледалото, възмущаваш се от това, което самичък си направил и го приписваш на различен, това е, което прави Борисов ", добави Иво Христов.

" Лявото и дясното през 2021 година не са закотвени географски, а са във всички общества. Имаме чудноват поврат в пропагандата на съперниците, които преди 5 години внушаваха, че президентът Радев е назначен от Москва.

Със способността си да споделя „ не “ той се движи в тесния кулоар сред ползите на Великите сили. Президентът се старае да отстоява българския интерес. Това е мъчно, само че той го прави ", добави Иво Христов.

Той изрази решителност, че " Продължаваме промяната " не е артикул на Румен Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР