Розата е едно от най-красивите и ароматни цветя, които може

...
Розата е едно от най-красивите и ароматни цветя, които може
Коментари Харесай

Една капка от това и цветята ще цъфтят като луди

Розата е едно от най-красивите и ароматни цветя, които може да съществуват в миналото в природата. Нейните потребни свойства намират необятно приложение както в козметичната промишленост, по този начин и в медицината.

В случай че и вие сте фен на този тип цветя и желаете да стимулирате техния натурален напредък и развиване, ви предлагаме да осъществите това благодарение на елементарен чай.
 С този трик фикусът ще бъде здрав и потребен за здравето ни С този трик фикусът ще бъде здрав и потребен за здравето ни
Фикусът е едно от най-популярните стайни растения. Той наподобява красиво и в това време доста семпло, без да пречи на интериора, в кое...

Всичко, което би трябвало да извършите, е да приготвите своята обичана здравословна напитка, след което да се настаните комфортно и да се насладите на нейния обаятелен мирис, който ще погали всичките ви сетива. Когато приключите с чая, заделете авансово употребяваните сушени билки в особено подготвен за задачата съд.

Превърнете тази процедура в традиция и не след дълго време вие ще се сдобиете с една екологично чиста и естествена тор за вашите растения. Накрая просто посипете почвата към корените на розите с нея и увеличете защитните сили на вашето растение.

Още от ГРАДИНАРСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР