Росен Плевнелиев каза какво трябва да направи Бойко Борисов по

...
Росен Плевнелиев каза какво трябва да направи Бойко Борисов по
Коментари Харесай

Плевнелиев с много важни думи към Борисов. Какво каза

Росен Плевнелиев сподели какво би трябвало да направи Бойко Борисов по най-бързия метод.

Според него той би трябвало да се откаже обществено от упоритостите си да бъде министър председател или президент.

Нямам очакване за логичен спор сред претендентите за президент, за страдание. В последно време опълчването се е трансформирало в метод на правене на политика. Това заяви пред БНР Росен Плевнелиев, президент на България от 2012 до 2017 година.

По думите му претендентите за държавен глава би трябвало да кажат концепциите си и да дадат решения за наболелите проблеми в обществото, само че акцентира, че от ден на ден се вижда опълчване.

Росен Плевнелиев изказа страдание, че " към този момент не е съвременно политическите партии да излязат със своите хрумвания и правила и да ги облекат в претенденти за президент ".

,,ДПС сплотява редиците с номинирането на водача Карадайъ за кандидат-президент. Президентът Радев с репликата си към него за пра-прародината майка настрои гласоподавателите на Движение за права и свободи против себе си. На първи тур ще забележим мощна готовност на Движение за права и свободи. На втори тур с доста огромна степен на възможност има очакване тази мощна готовност да прелее в глас против Румен Радев``, разяснява някогашният държавен глава.

Бойко Борисов е в партията ГЕРБ и е сърцето и мотора там, само че част от политическите сили - " Демократична България ", " Продължаваме промяната ", " ИТН " - не припознават Борисов като политически водач, който още веднъж да бъде министър председател и заради това ГЕРБ изпадна в изолираност. Затова

Борисов би трябвало да вземе своето решение и пред целия български народ да каже, че поддържа партията и остава в нея, построява ново потомство политици в нея, само че не очаквайте аз да имам упоритостта още веднъж да бъда министър председател или пък президент. Това ще успокои по някакъв метод нещата и би почнало да гради мостове, разяснява Плевнелиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР