Роми вилнеят във врачанското село Краводер, твърди регионалният сайт bulnews.bg.Жител

...
Роми вилнеят във врачанското село Краводер, твърди регионалният сайт bulnews.bg.Жител
Коментари Харесай

БЕЗЧИНСТВО! Роми атакуват наред във Врачанско, превзели са цяло село. Нямат страх от никого

Роми вилнеят във врачанското село Краводер, твърди районният уебсайт bulnews.bg.

Жител на селото демонстрира две видеа, на които се вижда по какъв начин трима млади мъже се пробват да влязат в частен парцел, благосъстоятелност на негов непосредствен другар.

Случаят от вечерта на 19 януари. На фрагментите се вижда по какъв начин трима роми, с букви А., Б. и И., обикалят и оглеждат къщата, като малко по-късно съумяват да отворят портата към парцела и единият влиза в двора.

Камерите за наблюдаване, които са сложени, снимат целия опит на ромите да нападат необитаемата къща и при влизането на единия в двора поставената фотоклетка светва и той, може би уплашен, излиза.

Според подателя на сигнала, жителите на Краводер постоянно се оплакват от нападения, осъществени от роми, които живеят в селото. Хората са вдигнали ръце от ромите, завладяли обитаемото място и не знаят към кого да се извърнат, защото по техни думи, кметът Илия Перчинков не взема отношение по случаите.

Местните настояват, че ромите постоянно правят работа гратис на селския отличник, който от своя страна си затваря очите за дейностите им и по този начин те се усещат безнаказани и свободни да вършат каквото си желаят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР