Романтичната вечеря е вълнуваща, особено ако сте се погрижили предварително

...
Романтичната вечеря е вълнуваща, особено ако сте се погрижили предварително
Коментари Харесай

Романтична вечеря за осми март

Романтичната вечеря е вълнуваща, изключително в случай че сте се погрижили авансово за меката светлина на свещите, както и за наложителните атрибути – шампанско и шоколад.

Бъдете същинска богиня в кухнята, преди да бъдете такава в спалнята, и зарадвайте мощната си половинка с ястия, които да разпалят освен апетита му.

Романтичната вечеря ще бъде унищожена, в случай че и двамата не изключите мобилните си телефони. Подберете тиха, нежна музика, и се лишете от телевизия, с цел да бъде ситуацията по-интимна.

Романтичната вечеря за 8 март не може да мине без шампанско, защото самият тон от отварянето му и мехурчетата в чашите подготвят към празнична атмосфера.

Сьомга в сантиментален прочит

 Романтична вечеря за осми март

Сьомгата е целесъобразна за сантиментална вечеря. Тя може да бъде сменена сполучливо с пъстърва. За петнадесет минути се подготвя вкусна сьомга или пъстърва на тиган.

Необходими са два стека сьомга или две не доста огромни пъстърви, авансово почистени, млян черен пипер, зехтин и сол.

Рибата се посолява, поръсва се с черен пипер и се запържва по пет минути от всяка страна на тиган до формиране на златиста коричка. Сервира се със сос по желание и със затоплена царевица от консерва.

Романтична салатата с морски блага

Салатата с морски блага е положително решение за сантименталната вечеря, защото е лека и изискана. Тя се подготвя за половин час. Необходими са едно китайско зеле, два домата, една краставица, 200 грама рачешки рулца, 2 дребни калмара от консерва, 3 яйца, 200 грама замразени обелени скариди, 200 грама майонеза, магданоз за декорация.

Скаридите се сваряват, в случай че не са сварени авансово, зелето, доматите, краставиците, сварените яйца, рачешките рулца и калмарите се нарязват на тънки линии.

Продуктите се подреждат в дълбока купа на пластове. Първият пласт е китайското зеле, вторият пласт са домати, третият пласт – калмари, върху които се разпределя част от майонезата.

Четвъртият пласт са краставиците, петият пласт – рачешките рулца, шестият пласт – скаридите, като част от тях се оставят за декорация на салатата.

Седмият пласт са нарязаните яйца, от горната страна се излива останалата майонеза и се украсява със скариди и магданоз.

Бананов мус с шоколад за сантиментален десерт

 Десерт за осми март

Само две съставки са основните герои в сладкия свършек на сантименталната вечеря за женския празник. Разбийте в блендер доста добре два бананта, до момента в който станат на безпрепятствено и пухкаво пюре. Добавете 200 г разтопен черен шоколад и доразбийте до равен шоколадов мус. Сипете сместа в подобаваща форма или обособени чашки и охладете за няколко часа, преди да пристигна сюблимният миг.

Ако сте мъж и желаете да изненадате половинката си, наред с сантименталната вечеря поднесете и уместно благопожелание. Вижте нашите пожелания за 8 март.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР