Романсът между Рачков и много по-младата от него Анита Димитрова

...
Романсът между Рачков и много по-младата от него Анита Димитрова
Коментари Харесай

Голяма изненада! Рестарт след Димитър Рачков, нещата са сериозни: Анита гушна бебе

Романсът сред Рачков и доста по-младата от него Анита Димитрова завърши, само че това, което вършат и двамата, с цел да се утешат след неприятния процес на връзките си, е много любопитно.
Докато Рачков по традиция излиза с усмивка от обстановките, изключително пък във финала на „ Като две капки вода “, където преливаше от сила, до момента в който ръси паметни бисери, то модифицираната плеймейтка очевидно изпитва носталгия към интервала, в който бяха двойка.
Наскоро близки до русокоската издадоха, че тя все по-често се замисля за дете и семейство това споделя и самата тя в профила си в обществените мрежи. Мераците й очевидно обаче, са съществени, както и мисълта, че не Рачков ще е татко на детето й.
Анита бе качила дори и фотография, на която е гушнала дребното си кученце сходно на бебе, а фрагментът бързо натрупа стотици лайкове.
„ Нещата изискват време “, написа под фрагмента Анита, с което подсказва, че е останала с разрушено сърце, откакто водещият на „ Капките “ я заряза, само че и не без съображение, в случай че съдим по всичко тиражирано в общественото пространство около раздялата на звездната двойка, написа Пик.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР