Рома и ЦСКА завършиха наравно 0:0 в мач от втория

...
Рома и ЦСКА завършиха наравно 0:0 в мач от втория
Коментари Харесай

Ужасни пропуски лишиха ЦСКА от победа в Рим

Рома и ЦСКА приключиха наедно 0:0 в мач от втория кръг на груповата фаза в Лига Европа. Червените пропуснаха и голям късмет за победа, само че огромни пропуски на Антов и Соу ги лишиха от това.

Италианците бяха общо взето с втория си тим, което по принцип даваше шансове за армейците.

Срещата стартира с напън на домакините. Първата по-сериозна заплаха пристигна след шут на Вилар в третата минута, който Бусато мазета в корнер. След неговото осъществяване топката се задържа пред наказателното поле на алените.

Последва центриране отляво и Смолинг прати топката в мрежата на българския отбор, само че попадението бе анулирано заради засада.

В 7-ата минута ЦСКА насочи два изстрела посредством Али Соу, вторият от които много рисков около лявата греда.

В 21-ата минута Мазику се пребори превъзходно с състезател на вълците, нахлу в наказателното поле и можеше да подаде към непокрития Соу, само че избра да стреля, а след рикошет топката излезе в корнер.

В 33-ата минута Рома изпусна най-чистото състояние од този миг. Мхитарян изскочи самичък против Бусато след двойно подаване и трансферира бразилския пазач, само че за шанс на нашия отбор топката се удари в гредата.

Ужасен пропуск на ЦСКА! В 49-та минута удар с глава на Санкаре бе отразен от вратаря, а след това Антов от два метра против вратата на Рома стреля в небесата...

Втори огромен пропуск! В 71-та минута Али Соу излезе самичък против втаратя, само че стреля в него. В такива моменти се усеща дефицитът на класа, прш тизш чудесни обстановки.

В последна сметка голове не паднаха и ЦСКА си потегля от Рим с една точка. Рома има 4 точси след вторите срещи;
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР