Рокадите в тв ръководствата не са нещо ново в последните

...
Рокадите в тв ръководствата не са нещо ново в последните
Коментари Харесай

Големите промени в bTV удрят и по гаф-шампиона Юксел Кадриев

Рокадите в тв управленията не са нещо ново в последните години, само че особено в bTV, която е първата частна телевизия у нас, към този момент текат залагания, гласят настоящи приказки от тв коридорите.

Вече настойчиво се тиражира, че в медията следва да се случи много сериозна чистка и във връзка с чиновниците, откакто по време на есенния сезон е имало цялостен провал. Тогава от медията решили съществено да сменят програмния си шеф, а също и шефа на отдел " Човешки запаси ", а задачата е ясна - нови фрагменти, нови излъчвания и медията да си върне зрителския интерес.

Така към този момент Апостол Пенчев ще дава отговор за програмата на медията. Той бе програмен шеф преди девет години, а през последните 5 е бил на същата позиция в конкурентна телевизия, написа " Марица ".

Именно Пенчев съумял да изстреля Нова телевизия по рейтинг, като взимал постоянно точни решения какво да се излъчва. Дарина Петрова пък ще е виновна за назначенията и уволненията в медията, защото тя е работила в голям брой браншове все още, само че не и в медийния, излиза наяве още от изданието.

Още при започване на октомври Апостол Пенчев е подал предупреждение, че напуща Нова тв, по тази причина и мненията са, че уволнението на Христо Хаджитанев – сегашният програмен шеф, е премисляно от по-рано. Непотвърдена информация сочи, че му е била препоръчана извънредно апетитна заплата, както и заричане, че никой няма да се меси при взетите от него решения.

Официалната информация е, че и двамата шефове са си тръгнали по взаимно единодушие.

Именно това предизвика в средите да се приказва, че Юксел Кадриев има опция да бъде намален, защото името му бе забъркано в скица за нелегално живеене в общински апартамент, а и поради множеството му гафове в ефир като водещ на новините.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР