Родната фолк фурия Данна предизвика и страх, и смях сред

...
Родната фолк фурия Данна предизвика и страх, и смях сред
Коментари Харесай

Резил! Чалга дива се претрепа от кълчотене, "цунка" тротоара!

Родната фолк хала Данна провокира и боязън, и смях измежду феновете си, откакто се пльосна на тротоара по време на присъединяване.

Докато кършеше снага в къса бяла поличка на следващото си присъединяване навън, Данна не се разбра със земното притегляне и се строполи на плочките пред опулените очи на зяпачите и десетките ориентирани към нея камери на телефоните им.

Падането й сътвори и неловката обстановка стоящите най-близо пред нея да зърнат и какво се крие под полата й.

Фолк певицата се опита да се овладее след нескопосаното тупкане на земята, само че очевидно конфузът й бе огромен.

Коментарите под видеото, качено от „ Меринджей “, се разгръщат в двете крайности. Едни й съчувстват: „ Много смешно. Днес тя паднала, на следващия ден може вие да сте, на всеки може да се случи. „ Човешко е. Случва се от време на време. Добре че не е потърпевша “.

Други обаче са безпощадни: Та тя не може на краката си да стои, звезда била. Ужас! “, „ Тя се умъртви, горката, не се знае какво е взела. Това е от доста недояждане “. „ Ми като рипа като арабско магаре.. “.

Каквато и да е оценката на публиката, въпреки всичко след нежеланото прикосновение със земята Данна овладя кълченето си и го подкара по-леко, отбелязва " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР