Родна верига заведения за бързо хранене проведе необичаен експеримент преди

...
Родна верига заведения за бързо хранене проведе необичаен експеримент преди
Коментари Харесай

Родна верига достави храна с дрон

Родна верига заведения за бързо хранене организира необикновен опит преди дни в столицата. Направен бе опит да достави храна с летящ дрон, написа economic.bg.

Дронът, с помощта на който се организира опитът, е шест-роторен с широчина 80 см и може да транспорти до 8-килограмови колета. Това изцяло би задоволило потребностите даже на изгладняло семейство.

Дроните съставляват летателни апарати, ръководени от разстояние или от навигационен програмен продукт с автопилот. Те се разделят на разнообразни типове, според от формата, скоростта и функционалността си. Машините съзнателно са създадени от леки материали, тъй че да могат да правят допустимо повече маневри.

Някои от тях са огромни единствено няколко сантиметра, а други доближават размерите на изтребител. Военните модели се движат на толкоз огромни височини, че от време на време въобще не могат да бъдат засечени.

 Дрон

Тази техника до неотдавна служеше най-вече на военните при избавителни интервенции или специфични изследвания. От няколко години обаче използването на дрони с търговски цели става все по-популярна. Оказва се, че те са идеални за доставка на колета.

Редица авторитетни компании към този момент работят старателно над концепцията дрон да разнася пакет до адресат. Най-голямото предимство на доставките, осъществени с този летателен уред, е превъзмогване на всевъзможни спънки по пътя и най-много на задръстването.

Този вид доставки на храна разрешават да бъдат изчислени с тъкмо самите процеси и да бъдат спазвани доста къси периоди, което е от огромно значение в сходен отрасъл.

Когато заведението предлага готвена храна, която хората избират да похапват топла, е извънредно значимо доставката да става оптимално бързо. По тази причина взехме решение да проверим какво би се случило, в случай че си послужим с безпилотни летателни апарати. Като цяло опитът, който направихме, демонстрира огромен капацитет за развиване на този вид доставки.

Въпреки това има още доста неща, които би трябвало да бъдат свършени, преди да се осъществят действителни доставяния. Но тематиката е много завладяваща и се радваме, че и у нас стартират да се ползват нови технологии, описват от българската верига, провела опита с дрон.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР