Родители твърдят, че 2-годишното им дете е било малтретирано и

...
Родители твърдят, че 2-годишното им дете е било малтретирано и
Коментари Харесай

Родители: Бият детето ни в яслата

Родители настояват, че 2-годишното им дете е било измъчвано и бито от възпитателите и помощния личен състав на детска ясла. Тя се намира в град Септември, покрай Пазарджик. Семейството има намерение да подаде тъжба в полицията и прокуратурата.

„ В сряда детето имаше леки синини. В четвъртък те бяха по цялото тяло. Обадих се на директорката и на здравната сестра. Исках да се видя с тях, само че отхвърлиха. С мъжа ми взехме решение да я заведем на доктор. Тя удостовери, че детето е бито. При промяна на памперс щерка ми буйства и може би ги е ядосала ”, описа майката Моника Зашева, заяви Нова тв.

Директорът на ДГ " Приказно чудо " - Йорданка Лютакова, изрично отхвърли детето да е бито. „ Семейството не е от нашата община. Не е честа процедура да взимаме такива деца. Уважихме желанието им и го приехме. Проблемите започнаха още на втория ден. Тогава момиченцето подвигна температура и стартира да повръща. Медицинските сестри помолиха родителите да вземат детето на обед. Майката ми се обади и ми подвигна скандал за какво сме го върнали, откакто било в положително здравословно положение. На другия ден детето беше добре и още веднъж го приехме. То още веднъж подвигна температура и отново поискахме да го върнем. Майката още веднъж звънна и подвигна скандал. Твърдеше, че заран го „ дрогира ” с медикамент срещу температура. Явно по тази причина момиченцето беше добре няколко часа ”, описа Лютакова.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР