Родена в Африка в семейството на фотографи на дивата природа,

...
Родена в Африка в семейството на фотографи на дивата природа,
Коментари Харесай

Типи Дегре – необикновеният живот на африканското момиче

Родена в Африка в фамилията на фотографи на дивата природа, Типи Дегре имала най-необичайното детство. Момичето израснало като Маугли и си основало невероятна връзка с доста диви животни, в това число с 28-годишния слон Абу, леопарда J&B, дребни лъвчета, жирафи, щраус, крокодили, зебри, леопард, големи жаби и даже змия. „ Нямам никакви другари тук, тъй като няма други деца. Затова животните ми станаха другари. “ – са думите на дребното дете.

Алан Дегре и Силвия Робърт, родителите на Типи, са документирали живота й в Африка и близостта й с дивите животни, които са трансформирали в пленяващи книги и филми. „ Типи от Африка “, оповестена през 1998г, споделя историята й и я прави много известна. „ Тя мислеше като тези животни. Вярваше, че животните са огромни колкото нея и са й другари. Използваше въображението си, с цел да живее в тези разнообразни условия. “ – изяснява майка й.

Игнорирайки някои много явни терзания, Типи е имала най-невероятното детство. Не са доста хората, които биха могли да се похвалят, че са изживели същинско премеждие, яздейки щрауси през свободното и време, нито че най-хубавият им другар е бил африкански слон.

Когато Типи навършва 10 години, родителите й я връщат назад във Франция. Там тя стартира да върви на учебно заведение, където се трансформира в локална забележителност. За страдание обаче връщането й към цивилизацията не протича по най-хубавия метод и на нея са й нужни доста време и старания, с цел да се приспособява. Само след 2 години тя стопира учебно заведение и минава към домашна форма на образование, тъй като не съумява да реализира естествените за едно дете контакти със своите връстници.

Днес Типи Дегре е на 24 години и учи кинематография в Париж. Връщала се е в Африка, с цел да снима шест документални кино лентата за Discovery Channel.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР