Роботът София, който в края на 2017 г. стана първият

...
Роботът София, който в края на 2017 г. стана първият
Коментари Харесай

Роботът София пристига у нас за специално събитие

Роботът София, който в края на 2017 година стана първият в света, получил поданство, идва в България за присъединяване в две събития на 15 март, част от самодейностите на Casus Futura .  

Първото събитие е конференция „ Успешният асортимент: Бизнес благоприятни условия и провокации “ . Форумът ще се организира от 14:00 до 18:00 ч. в зала „New York City“ на Capital Fort. София ще има интензивно присъединяване в границите на цялото събитие, като кулминационната точка на присъединяване й ще бъде в панела за рекуитърите на бъдещето. В него тя ще предизвика аудиторията посредством проява на водене на изявление за работа. Целта е да се покаже по какъв начин роботите могат да бъдат включени в работния развой и по какъв начин това би повлияло на средата.

Сред тематиките на конференцията са: Тенденции на пазара на труда; Програми за поощряване на заетостта и вероятностите за съдействие сред страната и бизнеса; Как се трансформират тактиките по подбор; Какво въздейства върху избора на външни сътрудници при търсене на служители; Рекрутърите на бъдещето и може ли да бъдат сменени от роботи; Изкуствен разсъдък против рекрутърите; Лесно ли е да намерим и притеглим добър мениджър; Вдъхновяващия развой по развиване на работодателска марка и други

 Целта на конференцията е да приготви и подкрепи бизнес водачите и техните HR експерти за провокациите при намирането на подобаващи чиновници.

По-късно денем, от 19:30 ч. в Sofia Event Center ще се състои особено събитие на тематика Роботите за хората “ с присъединяване на София. To е въодушевено от тематиката за изкуствения разсъдък, роботите и хората. Участниците в него ще чуят какво мисли София за връзката деца-роботи и по какъв начин тя подтиква детския разсъдък, креативност и любопитство; по какъв начин роботите схващат и въздействат на страстите на хората и какъв може да е позитивният принос на изкуствения разсъдък като част от бъдещето. София ще дава отговор и на въпроси по тематиките от присъстващите в залата.

Медийни сътрудници са Kaldata.com, сп. „ Икономика “, уеб страниците Economic.bg, МЕНИДЖЪР.NEWS и OFF News и Investor Media Group с медиите Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV, Investor.bg и Rabota.bg.

Информация за двете събития може да се откри на:

Web: https://www.casusfutura.com/sophia-event

Web: https://www.casusfutura.com/recruitment-conference
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР