Роби Уилямс каза, че внезапната смърт на неговия приятел Шейн

...
Роби Уилямс каза, че внезапната смърт на неговия приятел Шейн
Коментари Харесай

Роби Уилямс се страхува да не го застигне внезапна смърт

Роби Уилямс сподели, че неочакваната гибел на неговия другар Шейн Уорн го е „ хвърлила в същински смут “ от опцията и него да го застигне сходна орис.
48-годишният английски артист беше доста непосредствен с 52-годишния австралиец, който е легенда в спорта крикет. Миналата седмица Уорн умря ненадейно от солиден инфаркт и остави трите си деца сираци, написа tialoto.bg.

Колкото до Роби, който има четири деца, той приказва искрено за неотдавнашната покруса преди идното си пътешестване до Мелбърн, където ще се снима в биографичния филм Better Man. Говорейки пред вестник The Herald, Уилямс сподели: „ Смъртта на Шейн ме накара да мисля за живота по друг метод – и крехкостта на живота е ужасяваща. “

В момента Роби се приготвя за вълнуващи няколко месеца, в това число еднократно шоу в Rod Laver Arena в края на април. Концертът, разгласен като „ Ексклузивна вечер с Роби Уилямс “ ще бъде част от въпросния биографичен филм за артиста, който изгря като член на момчешката група Take That през 90-те.

Роби спря да употребява обществените мрежи в края на предходната година, а предходната седмица беше оповестено, че той и брачната половинка му Айда Фийлд са продали имението си в Бевърли Хилс за 50 милиона $ на артиста Дрейк. Роби купи къщата в Ел Ей за 32 милиона $ от съоснователя на Guess Арманд Марчиано през 2015 година Преди към месец пък изпълнителят продаде и имението си в Уилтшир, Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР