Рисунъкът в топ десените на сезона превръща дрехите в истински

...
Рисунъкът в топ десените на сезона превръща дрехите в истински
Коментари Харесай

Модата за пролетта и лятото в колекцията на Нели Колева

Рисунъкът в топ десените на сезона трансформира облеклата в същински творби на изкуството, разяснява за „ Стандарт “ Нели Колева. Известната дизайнерка, която по традиция твори с неповторим текстил, основан в италиански заводи по планове на най-големите имена в международната мода, споделя за хитовите визии, конкуриращи платна на художници.         

„ За първи път неоновите цветове са толкоз изрично създадени - жълто, зелено, синьо, резеда, лилаво, нежно небесно, всички багри на залеза: от жълтото, охрата и безконечното бежовото, до аленото. Както се знае, фуксията е на върха. Цветя и отново цветя – колкото по-големи, толкоз по-добре: рози, макове, божури...
-->


Дрехи на Фенди и Клое са напълно изписани с логото им, при Армани също ги има, само че при доайена съществува и нещо доста изтънчено – ветрила. Каролина Ерера хвърля ръкавицата с райета и китки. Долче и Габана още веднъж надминават себе си – с изключение на цветя, точки и лимони едновременно, макове или карамфили, оферират и зайци в розово и в черно измежду поляна, цялостна с пеперуди. От Валентино ги конкурират с леопарди, отново там вкарват в моделите дребни перца. Преливащите нюанси са запазена марка на Ели Сааб и Алберта Ферети – припомнят за 60-те години, когато беше нашумяло да се навиват платове и да се топят в багра “, разкрива Нели Колева, в чиято сбирка пролет-лято оживяват всички тези чудесии на промишлеността.   

     

„ Платовете освен са транспарантни, въздушни, с първокласни бродерии на тюлена основа, само че и на дупки. Много злато, сребро, пайети и вградени ресни – тренд при „ Жил Сандер “, „ Валентино “, „ Майкъл Корс “, прецизира известната стилистка. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР