Рикардиньо най-вероятно ще играе с емблематичната фланелка с №9 в

...
Рикардиньо най-вероятно ще играе с емблематичната фланелка с №9 в
Коментари Харесай

Рикардиньо си избра номер, без почивка за Попето

Рикардиньо най-вероятно ще играе с емблематичната фланелка с №9 в Левски.

Такива действия е направил 21-годишният бразилец.

В момента този номер е свободен.

Ивелин Попов е с десетката.

Левски стартира акцията с титулярна офанзива, в която попадаха футболисти с фланелки с номера 17, 18 и 19.

С първия е Велтон, който работи по лявото крило.

По дясното е Роналдо, който е с №18, а в центъра бе Билал Бари, който е с 19.

За последно деветката на „ Герена “ бе носена от юношата на клуба Стивън Петков. Той я носи през сезон 2000/01.

Тогава Стивън бе на терена в общо 14 турнирни дуела, в които осъществя 1 гол. Той взе участие и в 3 дуела за купата, само че в тях не вкара.

С Рикардиньо бразилците в Левски стават четирима. Освен упоменатите Велтон и Роналдо, на „ Георги Аспарухов “ е и левият бек Цунами.

В същото време различен нападателен футболист на „ сините “ – Ивелин Попов, не стопира да тренира, макар че е в отмора.

Бившият капитан на националния тим държи да бъде в отлична кондиция за старта на зимната подготовка. Вчера Попето пусна видео от своя подготовка за мощ на краката във фитнеса.

Преди дни той популяризира и клип по какъв начин се готви под снега на стадиона в столичния квартал Драгалевци. Явно е, че 35-годишният Ивелин желае да се потвърди пред критиците. Само по този начин можем да си разбираем и написаното преди дни в една от обществените мрежи.

„ Ветеран-войник, взел участие в голям брой борби, нормално е с голям брой медали и оценки, изключително в случай че е бил на футболното поле поредно близо нищожните 20 години, 12 от тях в чужбина! Ако този деец е решил да се включи и да поддържа нечия борба, залагайки името и репутацията си, купите и оценките си, приети в чужбина, където естествено не схващат от нищо… То евентуално компромисът и идеалите са от негова страна!!!! Вечно ваш, Ветерана! “, гласеше постът на Попов.

През акцията Ивелин бе преследван от травми. Той получи контузия още по време на подготовката, а по-късно няколко пъти влиза в лазарета. Бившият национал изигра общо 16 мача за сините през есенния полусезон, в които осъществя 3 гола. Треньорът Станимир Стоилов разчита доста на опита му и даде обещание, че Попето ще покаже доста по-добра игра, откакто направи добра зимна подготовка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР