Рич Барета е шампион по културизъм. Той е един от

...
Рич Барета е шампион по културизъм. Той е един от
Коментари Харесай

Няколко тайни за красива фигура

Рич Барета е първенец по културизъм. Той е един от най-търсените инструктори в Холивуд и е оказал помощ на звезди като Наоми Уотс, Пиърс Броснан и Наоми Кембъл да изваят телата си.

За Барета няма секрети в борбата с непотребните килограми. Той предлага персонализирани стратегии, в това число целеви способи за извършения и хранителни упътвания.

Шампионът разкрива няколко от дребните хватки, които приложени от многочислените му клиенти, постоянно работят. Възползвайте се и вие от четирите съществени правила за здравословно хранене.

1. Намалете алкохола - в случай че го вършиме постоянно, талията ви неизбежно ще пострада. Алкохолът съдържа въглехидрати и калории. Когато обаче са пийнали, хората са в положение да вършат неприятен избор на храната, която одобряват. Няколко сладки коктейла могат елементарно да прибавят до хиляда калории.

Ето за какво Барета предлага избягването на алкохола като цяло. Ако въпреки всичко не можете да откажете едно пиво, то дано да бъде чаша вино, да вземем за пример.

2. Забравете за пържените храни - вместо тях консумирайте храни на скара, на фурна или приготвени на пара. Пърженето на нещо здравословно, като пилешкото месо, лишава питателните субстанции. В същото време прибавя мазнини и калории. За похлупак, когато консумирате пържени храни в заведения за хранене, повишавате риска от увеличение на неприятния и понижаване на положителния холестерол, защото те към момента употребяват трансмазнини.

3. Вечер не консумирайте въглехидратите - не е наложително изцяло да се лишавате от въглехидратите. Просто ги консумирайте в избрана част на деня. Хранете се с високовъглехидратни храни като картофи, ориз, паста и самун при започване на деня, когато ще има повече време да се изгорят. Ако ги приемате вечер, през нощта те могат да останат неизползвани и се съхраняват като мазнини. Съветът на Барета е след 18:00 часа да се одобряват леки протеини и зеленчуци.

4. Непреработените храни са по-здравословни - пресните непреработени храни са потребни, само че постоянно посягаме към модифицираните артикули. Барета предлага да се отстранен напълно от менюто модифицираните храни с някоя от следните съставки: фруктозен сироп, бяло брашно и захар, и други Най-добре е да купувате пресни меса и артикули.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР