Резултатите от тестове, които според Германия доказват, че руският опозиционер

...
Резултатите от тестове, които според Германия доказват, че руският опозиционер
Коментари Харесай

Германия не вижда причина да предава доказателства на Русия

Резултатите от проби, които съгласно Германия потвърждават, че съветският опозиционер Алексей Навални е бил токсичен с нервнопаралитично вещество, са предадени на Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО), обявиха представители на немските управляващи, съобщи ДПА.

Германското държавно управление не вижда причина да предава доказателствата непосредствено на Русия, съобщи пред публицисти заместник-говорителката на немското държавно управление Мартина Фиц, представена от Българска телеграфна агенция. " Продължаваме да призоваваме съветската страна да даде информация ", сподели още Фиц.

Заместник-говорителката съобщи, че отравянето на Навални е нарушаване на интернационалното законодателство за възбрана на химическите оръжия, а не просто спор сред Берлин и Москва. Говорител на немското министерство на защитата съобщи, че резултатите от тестванията на Навални са изпратени на ОЗХО. Навални, който е на 44 години, бе признат в берлинската болница " Шарите ", два дни откакто се почувства зле по време на вътрешен полет в Русия на 20 август, напомня ДПА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР