Ревност е най-вероятният мотив за жестокото убийство в столичния квартал

...
Ревност е най-вероятният мотив за жестокото убийство в столичния квартал
Коментари Харесай

Ревност е най-вероятно мотивът за убийството в `Банишора`

Ревност е най-вероятният претекст за жестокото ликвидиране в столичния квартал „ Банишора ”, оповестиха от прокуратурата.
 Предполагаемият палач на младата жена в  Млада жена е била убита в столичния кв.
За убийството на 25-годишната жена беше арестуван приятелят ѝ - на 23 години, с който живеели дружно. 

Двамата се познавали от към три месеца, като заживели дружно съвсем незабавно. Свидетели описват, че през последните дни сред тях е имало кавги и евентуално дамата е желала да прекратят връзките си.

" Конкретният мотив за ревността е бил един SMS, получен, до момента в който са били у дома. Той е желал да се запознае с този SMS, само че му е било отказано ”, изясни комисар Георги Хаджиев, представен от bTV.

От прокуратурата изясняват, че упрекнатият за убийството се свързал с татко си и със свои другари посредством SMS-и. От тях ставало ясно, че дамата е убита и е в жилището, а той желае да се самоубие и си е прерязал вените.

Жертвата е открита на дивана в хола. Открити са празни бутилки от алкохол. Обвиняемият е бил в прилежащата стая на леглото.

По първични данни повода за гибелта на дамата е задушаване. 

След закононарушението мъжът направил два опита да се простреля с въздушен револвер, само че не е съумял, получил е повърхностни пострадвания.

Според прокуратурата има задоволително събрани доказателства, че убийството е осъществено от 23-годишния мъж. Повдигнато му е обвиняване и прокуратурата ще упорства за непрекъснат арест.

Има данни, че той е опитал да се самоубие и през 2015 година Предполага се, че още веднъж мотив за това е била разлъка сред него и негова предходна другарка. Тогава се е срещал с психолози, като това се е случило отвън България и по тази причина по делото няма медицински документи, които да открият положението му.

По данни на прокуратурата през последните дни той е приемал болкоуспокояващи. Пил е и алкохол и твърди, че не си спомня по какъв начин е умъртвил момичето. Предполага се, че решението му е взето непринудено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР