Рецептата за класически палачинки безспорно е най-често приготвяната и използвана

...
Рецептата за класически палачинки безспорно е най-често приготвяната и използвана
Коментари Харесай

Бърза закуска: Голяма палачинка на фурна РЕЦЕПТА

Рецептата за типичен палачинки несъмнено е най-често приготвяната и употребена за закуска.
Необходими съставки: яйца
4 броя прясно мляко
1 чаена чаша
 
брашно
1 чаена чаша
 
олио
3 супени лъжици
 
захар
1 чаена лъжица
 
сол
1/4 чаена лъжица
 
ванилия
1 брой   Начин на подготвяне:
Първата стъпка от рецептата за огромна палачинка на фурна е подготовката на сместа за палачинката. Най-лесно е да изсипете всички съставки в купа и да ги разбиете с блендер, тогава смета е подготвена за секунди. Ако нямате блендер на разположение, то разбийте яйцата със захарта благодарение на тел за разтрошаване, вилица или миксер, прибавете прясното мляко и олиото, след което прибавете солта и ванилията. Малко по малко прибавете и брашното за приемане на еднородна примес.

В огромна тава, най-добре тавата на фурната, поставете огромно парче хартия за печене. Имайте поради, че сместа за палачинката е доста рядка и в случай че хартията за печене не е задоволителна, то сместа ще се изсипе. Печете палачинката в авансово загрята на 200 градуса фурна за към 20 минути. По време на печене палачинката се надува на балончета, което е напълно обикновено. Печете до момента в който палачинката придобие вкусен златист цвят.

Готовата палачинка на фурна намазвате с мармалад, шоколад или пък със сирене или шунка, още до момента в който е топла. Сладката палачинка може да поръсите с пудра захар преди сервиране, написа supichka.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР