Във връзка с репликите на Пеевски за пудели, булки и

...
Във връзка с репликите на Пеевски за пудели, булки и
Коментари Харесай

Кирил не се предава: Пеевски не би говорил така, ако бяхме двамата, а охраната - отвън

" Във връзка с репликите на Пеевски за пудели, булки и т.н, аз изобщо не желая да влизам в тези мутренски изяви на господин Пеевски, само че едно ще му кажа, дано ме чуе: аз безусловно нямам доверие, че той би посмял да ми ги каже тези неща, в случай че бяхме единствено двамата, а телохранителите му да са извън ".

Така Кирил Петков отговори на водача на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който по-рано го назова " сладостен пудел, който ще драска на вратата на Борисов в Банкя да си играе с овчарките ".

Пеевски нападна Петков, откакто той  съобщи, че Борисов има огромен врат, на който Пеевски се е висящ и го задушава.



Кирил Петков може да бъде младоженка единствено на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя - от през днешния ден ви го предсказвам ", сподели той.

" Кирил, който изяснява кой на кого е висящ да ви кажа - молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него - аз не го сдобрих, тази виновност би трябвало да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет - Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него ", описа Пеевски. По думите му тогава Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 против 10 ноември.

Двамата през днешния ден влязоха в серия от реплики и обиди, само че след утринното изявление на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Когато някой си прави предизборна акция върху моя тил, да знае, че той е доста огромен, само че и доста хлъзгав. Много народ се покатери по него, само че и доста падна ", сподели той във връзка изявлението на някогашната говорителка на кабинета " Петков " Лена Бориславова. Тази заран пред Би Ти Ви тя сложи условия на ГЕРБ за нова сглобка - да подпишат съдружно съглашение с ясни периоди, а Борисов да се съгласи за осъществяване на транспарантни състезания за назначенията. Каза още, че Пеевски бил водача на ГЕРБ.

" Чух от господин Борисов, че има огромен, хлъзгав тил. Освен това има и огромен врат, на който сега е висящ господин Пеевски и го задушава ", сподели по-късно пред медиите в Народното събрание Кирил Петков, което пък предизвика думите на Пеевски за пудела.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР