Рецептата на Вадим Зеланд за щастие и мъдрост.Идеите на Вадим

...
Рецептата на Вадим Зеланд за щастие и мъдрост.Идеите на Вадим
Коментари Харесай

Човек си избира сам богатството, здравето и щастието

Рецептата на Вадим Зеланд за благополучие и мъдрост.

Идеите на Вадим Зеланд, разказани в книгите му, имат доста почитатели по целия свят. „ Транссърфинг на действителността ” е преведена на 20 езика. Много от читателите на Зеланд настояват, че препоръките на писателя са създали света им по-добър и ярък. Основната му трактовка е, че орис няма, макар че милиони хора генерации наред са вярвали и имат вяра в противоположното. Според Зеланд благосъстоянието, здравето и щастието човек избира самичък, сходно на взети движимости от шкафа.

Чудото става единствено при положение, в случай че счупите първичния стандарт и почнете да мислите не за средствата, а за самата цел.

Научете се да се наслаждавате на неприятното време, на опашките, на тапите, на проблемите, на всяко отрицателно събитие.

Този необикновен мазохизъм последователно ще разчисти небето над вас. Струва си да се замисляте единствено за това – каква полза можете да извлечете от едно или друго досадно събитие. А това ще стане тъкмо по този начин – сами ще се убедите нееднократно…

Когато престанете просто да желаете и се пренастроите към приемане, тогава ще ви се въздаде.

Най-трудното от всичко е чакането. При това би трябвало да се резервира спокойствието, което вие като стопани на обстановката ще си изработите. Необходимо е да издържите тестването, ще има продължителна пауза, в която нищо няма да се случва.

Когато проявявате неодобрение от нещо или псувате някого – държавното управление, държавните чиновници, футболистите, времето, сътрудниците, съседите, карате се на околните и децата – вие излъчвате в огледалото на света непригледен облик и получавате съответстваща действителност като отражение.

Позволете си да сте самите себе си. Това значи да се приемете с всичките си недостатъци. Позволете и на другите да бъдат себе си. Това значи да смъкнете от тях проекциите на своите упования. Ако съумеете да го постигнете, резултатът е сигурен. Ситуация, в която един желае нещо, което за другия е недопустимо, по необикновен и превъзходен метод ще се позволи от единствено себе си.

В действителността ви се прожектира този филм, който вие въртите във „ вашия проектор ”. Каквото нарисувате, това и ще видите. Проблемът е единствено, че хората вършат тъкмо противоположното. Каквото виждат – това рисуват. Разбирате ли разликата?

Ако от време на време ви се коства, че не сте от този свят или нещо не наред става с него – значи вие съвсем или напълно към този момент сте се събудили – това е ужасно.

Ако вие настойчиво и неумолимо въртите в мислите си кино лентата за стъпките към Целта, действителността рано или късно ще се натамани в сходство с вашия „ филм ”. Реалността няма къде да върви, такава е същността ѝ. Не единствено вие зависите от действителността, само че и тя от вас. Въпросът е кой държи Инициативата.

Това, което не би трябвало да вършиме никога, е да се разочаровате от своя живот. Да не мислите, че не ви се получава, че не сте съумели в живота. На никаква възраст не е добре да се разсъждава по този метод. В този живот нищо не е на вятъра и инцидентно. И всичко едвам в този момент стартира – във всеки един миг, при всевъзможни условия и условия.

По материали на transurfing-real.ru

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР