Ако сте амбициозен човек, със сигурност искате да живеете по

...
Ако сте амбициозен човек, със сигурност искате да живеете по
Коментари Харесай

5 начина да живеете в настоящето

Ако сте упорит човек, сигурно желаете да живеете по най-хубавия метод. Всички желаеме да изживеем момента, в който се оглеждаме и всичко ни се коства, че върви по нашия път, че сме в облака и че нещата не могат да бъдат по-добри. Ако се научите по какъв начин да присъствате и да живеете сега, ще можете да имате този интервал. Когато хората търсят общо „ благополучие “ в живота си, те постоянно прекарват цялостен живот в гонене на невъзможна цел. Никой не може да бъде благополучен от самото начало. Животът е поредност от върхове и спадове. Или това, или те гледат обратно към това, което съгласно тях са могли да създадат по друг метод за по-добър живот “.

Вярно е, че когато прекарваш времето си в гледане обратно към предишното, живееш в страдание. Когато прекарвате цялото си време в мисли за бъдещето, пропускате тук и в този момент и евентуално си причинявате голямо безпокойствие в този развой.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Затова би трябвало да се научите да живеете и да бъдете признателни за сегашното.

И по този начин, по какъв начин да намерите изцяло наслаждение от живота и да не оставате с чувството, че той е по-скоро влакче в увеселителен парк, в сравнение с прелестно пътешестване? Ключът към пълноценния живот е да знаете по какъв начин да живеете сега. Това значи да приемаш нещата такива, каквито са. Наслаждавате се на всеки момент, без значение дали е добър или неприятен, и живеете живота си без страдание или багаж.

Когато пренасяте прекалено много от през вчерашния ден в през днешния ден, не можете в никакъв случай да се развивате и да живеете пълноценно. Ако желаете да знаете по какъв начин да живеете сега и в сегашното, това значи постоянно да присъствате, да не сте пасивни и, несъмнено, да не сте фен в личния си живот.

 за жените; да живеете 5 метода да живеете в сегашното

Не дръжте обиди

Един от най-лошите способи да пренесем прекалено много от вчерашния ден в днешния е да държим завист. Обидите са като да носите на всички места със себе си багаж от неправди. Те освен са изтощителни, само че и не ви носят нищо положително. Ако някой ви е наранил, оставете това. Единственият човек, който това наранява, сте вие. Всичко това  ви пречи да живеете пълноценно тук и в този момент. Научете се да забравяте неприятните неща бързо и да продължавате напред с мисъл за идната победа в живота ви.

Простете

Има моменти, в които споделяме, че прощаваме, само че в действителност не го вършим. Когато в действителност простите, това значи, че сте оставили нещата зад тила си, с цел да не се повтарят. Трудно е, само че прошката е едно от най-хубавите неща, които можете да извършите за себе си. Да простиш на някого не значи да го освободиш от отговорност, а да освободиш себе си от гнева. Ако желаете да живеете в сегашното, не можете да държите на предишното. Това включва яд за неща, които са се случили преди. А в случай че това се случва вие изгубвате взор върху нещата, които се случват в този момент.

Гледайте на всяко прекарване като на крива за учене

За да разберете в действителност по какъв начин да живеете сега, гледайте на всичко като на продължение, а не като на край. Ако се объркате, би трябвало да се съвземете и да продължите напред. Няма метод да преминете през този живот, без да извършите малко неразбория. Но не позволявайте това да ви попречи. Приемете го като част от живота и ученето, тъй че да продължите да присъствате и да се освободите от всевъзможни скрупули или виновност, които ви държат в предишното.

 за връзка; за успех; да живеете 5 метода да живеете в сегашното

Откажете се от страха

Страхът е една от най-силните страсти, които хората изпитват. Най-лошото при страха е, че нормално даже не го разпознаваме подобен, какъвто е. Страхът ни пречи да обичаме, да напущаме, да сътворяваме, да продължаваме напред, да реализираме задачите си, да бъдем уязвими и може да е една от аргументите да не присъствате пълноценно в живота си. Ако желаете да живеете сега, освободете се от страха. В края на краищата, какво е най-лошото нещо, което може да се случи от това да опитате нещо? Далеч по-лошо е в никакъв случай да не опитате, в сравнение с да се неуспехите, до момента в който пробвате.

Не предвиждайте бъдещето

Заедно със страха идва и упованието. Всички ние се учим от предишното си какво да чакаме в нови обстановки, само че това единствено накърнява новите прекарвания и ни дава друга вероятност за живота и дейностите ни. Ако желаете да живеете сега, не можете непрестанно да мислите за бъдещето и за това какво може да се случи. Винаги ще живеете в бъдещето, а това не е същински живот.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР