Ретроградният Меркурий бави кметските избори. Астрологът Мира Кунев обвърза факта,

...
Ретроградният Меркурий бави кметските избори. Астрологът Мира Кунев обвърза факта,
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий! Голяма беля на местните избори

Ретроградният Меркурий бави кметските избори. Астрологът Мира Кунев обвърза обстоятелството, че някои от партиите към момента не са оповестили имената на претендентите за кметове, точно с ретроградния Меркурий в Дева. Действието му продължава до 15 септември.

" Абсолютно е допустимо да е обвързвано с ретроградния Меркурий. Възможно е и да има закъснение в оповестяването на имена и това е напълно рационално. За ноември в картата на България виждам положителни неща. Самият октомври ще е извънредно нападателен и сложен месец - ще има сложна предизборна акция ", разяснява Мира Кунев пред България он ер.
-->
До 15 септември ретроградният Меркурий ще се демонстрира в разнообразни аспекти на нашия живот. Реалното му влияние се оказва, че може да бъде както отрицателно, по този начин и положително.

" Има статистика от доста години, която потвърждава, че ни въздейства зле. По времето му има повече сривове в компютърни системи, връзки, има и статистика на Wall street, в която се вижда, че компании, които започват по време на назадничав Меркурий, се закриват за по-малко от година ", сподели астрологът Мира Кунев в студиото на " България заран ".

Тя посъветва, че не би трябвало да се прекалява, тъй като хората ще започваме да живеем в смут. Всички значими решения могат да се създадат даже и по време на назадничав Меркурий, само че би трябвало да бъдат добре премислени. Единственото, което може да претърпи отсрочване, е закупуването на нова кола или компютър. Този назадничав Меркурий е в Дева и е подобаващ за почистване на живота. Гостът обвърза това събитие с естествените бедствия, които сполетяват планетата ни. В астрологията има статистика за тях. Обикновено тези произшествия са свързани със затъмненията.

" В момента има друго събитие. Уран се свързва с бедствия. От 2018 до 2025 година тя се движи в Телец, това е знакът на Земята и природата. Хората би трябвало да изработят ново връзки със протичащото се с естествените бедствия. Ще има огромни проблеми с водата през 2025 година, тъй като Сатурн и Нептун ще създадат съвпадане. Това ще даде суша на някои места ", предвижда още Кунев.

Ретроградните планети задържат развиването на процесите. Когато се съберат доста, става мъчно да се върви напред. В тази обстановка, би трябвало да се изведе най-хубавото. Хората би трябвало да се върнем обратно и да доизясним всички аспекти от нашия живот. Това е интервалът на прояснение.

Меркурий ръководи два знака - Близнаци и Дева. Хората с тези асценденти могат да чакат малко повече обърквания. Те не би трябвало да стартират нови неща.

Предполага се, че през февруари или март месец кабинетът би трябвало да се смени. По това отношение гостът показа, че ще има доста спешни обстановки през януари 2024 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР