Решихме да обявим война на всички, които шофират под въздействието

...
Решихме да обявим война на всички, които шофират под въздействието
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 7 юли


Решихме да обявим война на всички, които карат под въздействието на наркотични субстанции. Това разгласи на специфична конференция министър председателят в оставка Кирил Петков.

Той разгласи, че от довечера стартира огромна полицейска акция. От своя страна вътрешният министър Бойко Рашков посочи, че интервенцията няма да е ден до пладне.

Тунингована хубавица е служителката на Министерство на вътрешните работи, която е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след съдбовното меле на бул. „ Черни връх “, което лиши два човешки живота.
Става въпрос за патрулния служител на реда в столичното Първо районно управление (на МВР) Симона Радева, научи Флагман.бг. Тя е единствено на 22 години, студентка по Право.

Единствената цена, която не сме подготвени да платим, е да вкараме задкулисието назад в ръководството. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание министър председателят в оставка Кирил Петков.
По-рано през днешния ден той беше изслушан дружно с министъра на енергетиката в оставка Александър Николов от депутатите по отношение на доставките и цената на природния газ.

„ Убедени сме: формалните контакти елементарно може да бъдат скъсани, само че връзките сред хората са нерушими “. Това гласи пост във фейсбук на съветското посолство у нас по случай 143 година дипломатически връзки сред Русия и България.

В него се твърди, че се организира целенасочена работа по минимизиране на съветското наличие в България, изразяваща се в късане на духовни и културни връзки и пренаписване на взаимното минало.

Два рейса на градския превоз се удариха в София, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи. Седем индивида са леко потърпевши. Петима от тях са откарани към ИСУЛ, а двама – към „ Пирогов “.

Инцидентът е станал на кръстовището на бул. " Данаил Николаев " и ул. " Бяло море " към 11 часа.

Предполага се, че на един от водачите му е прилошало. Изясняват се аргументите за случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР