Реши да се скрие на балкона. Съпругът й не знаеше,

...
Реши да се скрие на балкона. Съпругът й не знаеше,
Коментари Харесай

Историята на една красива жена

Реши да се скрие на балкона. Съпругът й не знаеше, че тя чува всичко.

Кристина искаше постоянно да наподобява като младо момиче – огромни очи, като две езера, пухкави устни и малко носле, руса коса, тънки ръце и стройна фигура. Облича се по последна мода. Никой не би предположил, че е на 34 години.

Съпругът й Владимир, въпреки това, изглеждаше задоволително зрял. Въпреки че беше на нейните години, той към този момент имаше бели косми и изтощени очи, леко цялостен, с очила за далекогледство. Вечно облечен с панталон и риза. Не че се усещаше остарял, само че стилът му беше в внезапен контрастност с този на жена му.

Кристина обичаше да чете, да прекарва време навън и да възнамерява бъдещето. Как ще уредят жилището, по какъв начин ще си купят нова кола, ще имат деца. Работейки в салон за хубост, несъмнено, тя разчиташе на брачна половинка си за тези придобивки. Владимир работеше във финансовия бранш. Той нямаше занимание и апропо обича да се наспива добре след работната седмица.

Веднъж брачният партньор помоли Кристина да се разноски с приятелките. Даде й малко пари за развлечение. Причината беше, че негов остарял другар ще му идва на посетители и те желаят да си поговорят на мира в домашна конюнктура.

Кристина се съгласи, само че по-късно стартира да се изпълва с съмнение. Тя си намерения, че Владимир ще докара любовницата си вкъщи.

Тя реши да се скрие на балкона и да види кой е този загадъчен другар.

В деня на срещата Кристина се скри на балкона.

В жилището в действителност пристигна мъж. Кристина даже си намерения, че обстановката в действителност е по-лоша, в сравнение с можеше да си показа. Но не, мъжете отидоха в кухнята, подготвиха си питиета и нещо за ядене и започнаха умерено да си приказват за спомените.

Тя не виждаше какво се случва в кухнята, само че ясно чуваше диалога. В последна сметка диалогът мина към тематиката за дамите.

Мъжът разказваше на брачна половинка й, че разводът е най-хубавото нещо, което му се е случвало. Има пари, девойки, никакви отговорности и терзания. Понякога е тъжно. Но всичко това било поради стандартите, наложени ни от обществото. Мъжете били полигамни. Някой ден и брачният партньор й щял да осъзнае това.

Владимир сподели, че обича жена си, в действителност. Понякога се уморява от еднообразието – работа, дом, извършване на покупки, диалози за бъдещето. Тя считала, че той си седи и всичко му се сервира на сребърен поднос.

Мъжът му сподели, че може би е по-добре да се разделят.

Владимир сподели, че от време на време му се желае да е самичък, да отиде в планината или да поиграе на пейнтбол. Но при него няма аз, а единствено ние.

Мъжете седяха дълго в кухнята, споделяйки усещанията си. Но на Кристина не й пукаше. За първи път тя се замисли за същинското състояние на нещата. Въпреки обстоятелството, че брачният партньор й изцяло я осигуряваше, тя знаеше, че заплатата му не е прекомерно висока за днешните стандарти.

Само тя ли непрекъснато съблюдава диета, с цел да бъде стройна и красива? Оказва се, че Владимир не е този, за който го мислеше. А също има своите упоритости за отмора, работа, дом. А като че ли всичко го устройваше.

Съпругът й отиде да изпрати своя другар. Кристина бързо закачи палтото си, оставяйки обувките си в коридора. Тя легна на дивана, отвори книгата на случайна страница и отиде да сготви нещо в кухнята. На масата нямаше нито прашинка. Съпругът й беше взел боклука със себе си.

Вижте още: Не поддържам връзка с родната си сестра

Когато Владимир се прибра, го очакваше изненада. Вечерята беше във фурната, а жена му беше в положително въодушевление. Кристина се усмихваше на брачна половинка си цяла вечер и му сподели, че желае да отидат някъде през уикенда. Накратко, вечерта беше сполучлива.

Кристина си направи някои заключения. Владимир си освободи няколко часа седмично и се записа на фитнес. Усилията му дадоха плод и Кристина беше привлечена към брачна половинка си с нова мощ.

Веднъж Владимир я попита за какво е останала, когато я е помолил да излезе с приятелките си.

Лицето на Кристина се промени мигновено. Как я разкриха, направи всичко, както е разказано в книгите!

Вместо да стартира да го разпитва, тя е била толкоз нежна с него.

Тя му отговори, че проблемите се вземат решение в диалог. А не като се затваря в себе си и да мисли, че нещо ще се промени.

По-добре е да разиска всичко с нея, вместо да виси на балкона и да слуша какво си приказва с приятеля си.

Те се усмихнаха и се прегърнаха. Оказва се, че един остарял, разведен сътрудник им послужи като доста добър психолог.

Разбирателството сред тях се появи даже единствено след една сесия.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР