Решението за всички проблеми се крие в самите нас. Цикличният

...
Решението за всички проблеми се крие в самите нас. Цикличният
Коментари Харесай

Цикличният глад лекува всяка болест

Решението за всички проблеми се крие в самите нас. Цикличният апетит е нещото, което може да поддържа имунната система витална. Оказва се, че даже най-страшните и нелечими заболявания могат да се излекуват с елементарна диета.

Доказателствата за изгодите от глада са дело на учени-изследователи от Университета на Южна Калифорния в Лос Анджелис. Според тях едно от време на време и дълготрайно недояждане в границите на сред два и четири дни е способно да се пребори с всички провали на имунната система. Освен това то подтиква регенерацията на клетките. Това се следи най-осезаемо при пациенти със слаба и нарушена имунна система.

До изводите учените доближават след дългогодишно наблюдаване на сложени под цялостен апетит мишки и хора. Установено е, че когато тези бозайници гладуват, броят на белите им кръвни кафези понижава.

Това води до преработване на старите имунни кафези, което, от своя страна, подтиква производството на нови, които заемат мястото им. Така тялото се отървава от имунните кафези, които се износват и стопират да действат обикновено, за сметка на нови и цялостни с сила.

До момента медицината не е разкрила способ, който да се оправи с имунния недостиг. Единствената процедура, която записва пробив, бе тази със стволови кафези. Това прави новото разобличаване сензационно - периодическите цикли на недояждане задействат регенеративен ключ в тялото, променяйки сигналните пътища за хемопоетичните стволови кафези. Те са тези, които генерират кръвта и имунитета.

Никой досега даже не е подозирал, че гладуването може да има сходен незабравим резултат при стимулирането на регенерацията на база на стволови кафези на хемопоетичната система. Това обаче е реалност. Когато не се храним, организмът се пробва да пести сила.

Едно от средствата да реализира това, е да рециклира доста от имунните кафези, които към този момент не са нужни. Той се концентрира най-много върху износените и развалените. В същото време броят на белите кръвни телца понижава, само че се възвръща скоростно, откакто индивидът още веднъж стартира да се храни.

 Цикличен апетит

Освен за регенерацията на клетките периодическото недояждане оказва помощ и за възобновяване на автоимунни нарушавания. В това число влиза тези, провокирани от по този начин противоречивите ваксини. Гладуването на процедура е способно да се оправи със болести, които медицината е оповестила за нелечими. Определено е и най-хубавата концепция при развалено от химиотерапия или стареене тяло.

Продължителното недояждане принуждава организма да употребява запасите от глюкоза, мазнини и кетони, както и огромна част от наличните бели кръвни кафези. Така на процедура това работи като детоксикация.

Резултатът е образуване на една напълно нова имунна система, която е преди всичко здрава. Освен това новите кафези са млади, с което се стопира процесът на стареене.

Така че, в случай че желаете да сте здрави, най-добре се запознайте по-отблизо с продължителните гладни цикли.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР