Решението му поражда опасения, че руските миротворци скоро може да

...
Решението му поражда опасения, че руските миротворци скоро може да
Коментари Харесай

Първи реакции след като Русия призна независимостта на креатурите си в Донбас

Решението му поражда опасения, че съветските „ миротворци ” скоро може да преминат украинската граница.

Късно нощес Организация на обединените нации свика съвета за сигурност поради дейностите на Москва, която беше упрекната в нарушение на интернационалното право, заяви Военновъздушни сили.

Премиерът на Австралия и американският дипломат в Организация на обединените нации обявиха, че е " нелепост " да се показва разполагането на войски в двете територии като " запазване на мира ".

Посланикът на Русия в Организация на обединените нации упрекна Украйна в експанзия и настоя, че страната му към момента е отворена за дипломатическо решение на рецесията – изказване, което на процедура Владимир Путин отхвърли с акта си.

В обръщението си към руснаците съветският президент разгласи Украйна за изкуствено основана от болшевиките страна, респ. нация, без лична история и даде да се разбере, че поправя историческа неточност със 100-годишна отминалост. Тази му позиция може да развърже ръцете на други водачи със сходно мислене и да провокира редица въоръжени спорове. Според политически анализатори Балканите са една от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР