Решение на турския президент Реджеп Ердоган породи много генерални коментарии

...
Решение на турския президент Реджеп Ердоган породи много генерални коментарии
Коментари Харесай

Ердоган унижи Путин! Гръмко решение

Решение на турския президент Реджеп Ердоган породи доста генерални коментарии на съперниците на Владимир Путин.

От офиса за Володимир Зеленски споделиха, че турският президент Реджеп Ердоган е унижил съветския си сътрудник Владимир Путин, освобождавайки бойците от „ Азовстал “, които бяха в Турция, съобщи организация УНИАН.
-->
Михайло Подоляк, консултант на Зеленски, съобщи, че освобождението на пленените от Русия командири на „ Азов “ от Истанбул е било оскърбление както за Москва, по този начин и персонално за Путин. Подоляк уточни, че Путин и Ердоган към този момент не са политици от една големина.

„ Ердоган взе под внимание ползите на Турция, а не ползите на умиращата страна, наречена Русия. Турция демонстрира, че тематиката " Русия " не съществува. Тоест тя е отиваща си тематика. Ердоган сподели, че има Турция, която през днешния ден наподобява друго, че има Турция, която претендира за съответни функции, има Турция, която има личен интерес в Черноморския район. Ердоган желае да покаже, че в Черно море Русия няма да господства в морето - нито в този момент, нито в бъдеще “, сподели Подоляк.

„ Китай прави същото. Виждаме (от Пекин) понижаване на степента на изказванията, съвсем безразлично отношение към това, което Руската федерация прави и споделя ", съобщи Подоляк. Според Подоляк от военна позиция през днешния ден Русия не съставлява никаква опасност за никоя страна от НАТО. Ердоган разбра това.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР