Репутацията на министъра на отбраната на Руската федерация - Сергей

...
Репутацията на министъра на отбраната на Руската федерация - Сергей
Коментари Харесай

Все повече пада репутацията на руския министър на отбраната

Репутацията на министъра на защитата на Руската федерация - Сергей Шойгу, измежду бойците и офицерите от съветската войска, е на извънредно ниско равнище.

Това заяви Министерството на защитата на Обединеното кралство в последната си разследваща информация за обстановката в Украйна, оповестява Укринформ.

„ Неотдавнашни самостоятелни съветски медийни известия твърдяха, че заради проблемите, пред които е изправена Русия във войната си против Украйна, съветският министър на защитата Сергей Шойгу в този момент е встрани от съветското управление, като оперативните командири осведомят президента Путин непосредствено за хода на войната “, се споделя в отчета.

Според английското министерство, Шойгу евентуално от дълго време се е борил да преодолее репутацията си на липса на забележителен боен опит, защото е прекарал по-голямата част от кариерата си в строителния бранш и Министерството на изключителните обстановки.

„ Руски офицери и бойци с опит от първа ръка във войната евентуално рутинно се присмиват на Шойгу за неговото неефективно и разсеяно управление, защото напредъкът на Русия е в застой “, се споделя в отчета.

Както оповестява Ukrinform, през февруари Сергей Шойгу предложи на министъра на защитата на Украйна, Олексий Резников, да подпише акта за предаване, само че Резников отговори, че може да одобри единствено капитулацията от съветска страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР