Републиканци за България призовават служебното правителство за солидарност с Украйна

...
Републиканци за България призовават служебното правителство за солидарност с Украйна
Коментари Харесай

Цветан Цветанов иска България да покрепи Украйна пред Съда в Страсбург

" Републиканци за България " приканват служебното държавно управление за взаимност с Украйна по делото Украйна против Русия в Европейски съд по правата на индивида.

Те упорстват страната ни да се причисли към 23-те страни и една неправителствена организация - Женевската академия по интернационално филантропично право и права на индивида, които се обърнаха към Европейски съд по правата на човека, за да станат трета страна по делото.

Смятаме, че е належащо и България да се причисли към изпратеното произвеждане от държавните управления на Австрия, Белгия, Хърватия, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания и Швеция, показват от партията. Те допълват, че Исландия и Англия са поискали и са получили малко удължение на периода да подадат молба за позволение да се причислят към делото като трета страна.

Лицата или страните, които вземат участие в делото като трета страна, имат право да показват писмени бележки, а в изключителни случаи и да вземат участие в правосъдни съвещания, прецизират от републиканците.
 Русия стопира да извършва решенията на Европейския съд по правата на индивида
Русия стопира да извършва решенията на Европейския съд по правата на индивида

Паричните обезщетенията по влезлите в действие правосъдни решения ще се изплащат единствено в рубли

Междудържавното дело на Украйна против Русия, съгласно изказването, подадено от Киев на 28 юни, се отнася до обвиняванията на украинското държавно управление против Русия в всеобщи и груби нарушавания на човешките права, осъществени по време на съветските военни интервенции в Украйна от 24 февруари досега.

Заедно с този случай Европейски съд по правата на човека преглежда общо пет междудържавни желае, подадени от Украйна против Русия.

От партията прецизират, че е в компетенциите на Европейски съд по правата на човека да преглежда тъжби, които са ориентирани против Руската федерация по отношение на нейни дейности или безучастие, при изискване че оспорваните събития са настъпили преди 16 септември. По тази причина те упорстват за присъединение на България и взимане на страната на Украйна по делото против Русия.

Като виновен за дейностите и състава на служебния кабинет президентът Румен Радев следва да поддържа такова решение, изключително по отношение на изказването му след консултативната среща през вчерашния ден, акцентират републиканците и приканват партиите, които претендират за съответна политика по отношение на Украйна, да осведомят българското общество за самодейностите на интернационалната общественост, в които " България още веднъж отсъства ".
 ОССЕ откри доказателства за военни закононарушения на Русия в Украйна
ОССЕ откри доказателства за военни закононарушения на Русия в Украйна

Установени са и нарушавания от украинска страна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР