Република Колумбия е богата с най-различни мистични явления. Тук, например,

...
Република Колумбия е богата с най-различни мистични явления. Тук, например,
Коментари Харесай

Страшно явление в небето над колумбийски град изплаши до смърт жителите му

Република Колумбия е богата с най-различни мистични феномени. Тук, да вземем за пример, нееднократно са виждали облика на Иисус Христос в небето. А градчето Кали, където се извисява свещената скулптура на Месията, нерядко озадачава туристите, които желаят да се снимат до тази забележителност с тайнствени призраци, които след това се появяват на фотосите, написа esoreiter.ru.

Тези дни жителите на Кали още веднъж са станали очевидци на неизмеримо събитие. На 23 септември, на свечеряване, небето се изпълнило с черни облаци, предвещаващи стихия с мълнии. В този миг от небето се стоварил несвоевременен гръм. Странният мощен тон изкарал по улиците доста хора. А по-сетне колумбийците видели нещо абсалютно неясно. Ето какво споделя един от тях:

" Небето беше цялото в облаци и стартира да се стъмва, когато небесата безусловно заскърцаха, а по-късно облаците се отдръпнаха и в пролуката сред тях се появи изначало едно слънце, а след това още едно.

Това несъмнено бяха някакви изкуствено блестящо сияещи кълбовидни обекти, само че всички започнаха да викат: " Слънце, не - две Слънца ". Именно първото огнено кълбо заскърца и се раздели на две, а по-късно на няколко слънца, които се отделиха от " своята майка ". След това започнаха да се придвижват странично и пред очите на изумените жители изчезнаха едно след друго, до момента в който не угаснаха всичките. "

Всичко това станало преди няколко дни, само че жителите на колумбийския град Кали, които са били очевидци на фантастичното събитие в небето, още не може да се отърсят от претърпяното. Версията на уфолозите е, че най-вероятно в Кали са дохвърчали извънземни. Но набожните колумбийци имат напълно друго мнение за небесното събитие. То е знак свише, който не предвещава нищо положително, тъй като е заплашителен и неприятен - във вечерното небе и тъкмо преди бурята.

Едно е да се появи на синия хоризонт обликът на Христос, а радикално друго е когато това е грозно предвещание за нещо злокобно, изясняват вярващите.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР