По странен обрат на съдбата индонезийска жена открива, че мъжът,

...
По странен обрат на съдбата индонезийска жена открива, че мъжът,
Коментари Харесай

Жена случайно разбра, че като дете е била гост на сватбата на съпруга си СНИМКИ


По чудноват поврат на ориста индонезийска жена открива, че мъжът, за който се е омъжила, е бил жених, който е срещнала на женитба, когато е била дете.

24-годишната Рената Фадеа от остров Бангка, Индонезия, осъзнава, откакто се омъжи за брачна половинка си, който е 38 години по-възрастен от нея, че го е срещнала преди 15 години, пише South China Morning Post.

Преди да се срещнат, той бил женен два пъти, само че връзката не се получила. Един ден дамата прелиствала албум със фотоси, направени по време на втората женитба на нейния обичан, и внезапно се видяла там. Както се оказа, на 9-годишна възраст тя и родителите й били на тържеството, само че изцяло не запомнили за този ден през 2009 година

Фадеа от остров Бангка в Индонезия се среща още веднъж с бъдещия си брачен партньор едвам през 2019 година - тогава той бил разведен от осем години и имал дете от първия си брак. Те се влюбили, оженили, а през 2023 година в фамилията се появило първото им дете.

Рената твърди, че откровено обича 62-годишния си сътрудник, макар разликата във възрастта. Жената показа тази невероятна история на страницата си в Instagram, събирайки милиони гледания.

Между другото, в Индонезия ранният брак е доста постоянно срещано събитие. Според отчет на УНИЦЕФ една четвърт от дамите в страната са омъжени преди 18-годишна възраст. До 2019 година локалното законодателство не установяваше минимална възраст за брак, тъй че на девойките беше позволено да се женят даже преди 16-годишна възраст. Младите булки подхващат тази стъпка под натиска на родителите си заради беднотия, липса на обучение и по религиозни аргументи.
 Сватба, странности, брак, сватбена гала, Индонезия, видео, забавни истории от живота, Рената Фадеа Рената упорства, че откровено обича 62-годишния си партньор Снимка: Instagram Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР