Ремонтни дейности и модернизация ще бъдат извършени на двете сгради

...
Ремонтни дейности и модернизация ще бъдат извършени на двете сгради
Коментари Харесай

Обновяват средношколското общежитие „Михаил Колони“ във Варна

Ремонтни действия и рационализация ще бъдат осъществени на двете здания на Средношколското общежитие „ Михаил Колони “ във Варна. Проектът е утвърден за финансиране по процедура „ Ремонт и рехабилитация на общежития в системата на учебното обучение “, оповестиха от общинската дирекция „ Европейски и национални оперативни стратегии “ към Община Варна.

Предвидените ремонтни действия включват саниране на постройката и въвеждане на всички ограничения за енергийна успеваемост за реализиране на енергиен клас А, като слагане на топлоизолация, замяна на дограма и други. В общежитието са настанени възпитаници от 8 до 12 клас от цялата страна, които се образоват във всички професионални гимназии и междинни учебни заведения във Варна. Към момента потенциалът на градите е 280 възпитаници.

Шест планови предложение на Община Варна за обекти от региона на просветителната инфраструктура са утвърдени за финансиране на обща стойност 33,6 млн. лева Те са за главен ремонт и въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост на три учебни заведения и една детска градина - “, ОУ „ Добри Чинтулов ", ОУ „ Йордан Йовков “, ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ и ДГ №17 „ Д-р Петър Берон “, както и за строителство на пристройки на две учебни заведения – Средно учебно заведение по филантропични науки и изкуства „ Константин Преславски “ и на ОУ „ Добри Чинтулов “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР