Реми 1:1 срещу последния Уотфорд. Загуба 1:3 от лидера Ливърпул.

...
Реми 1:1 срещу последния Уотфорд. Загуба 1:3 от лидера Ливърпул.
Коментари Харесай

Кризата в Нюкасъл - свраките грачат грозно, зловещо...

Реми 1:1 против последния Уотфорд.

Загуба 1:3 от водача Ливърпул.

Разочароващо 0:0 против различен противник от втората половина на таблицата като Брайтън.

Унизително 0:5 от Лестър.

Това са единствено последните 4 мача за Нюкасъл, а справката в таблицата е съкрушителна - 19-о място с едвам 5 точки и 4 маркирани гола. Точно в този миг е мъчно да бъдеш оптимистично надъхан последовател на "свраките ". Клубът от Тайнсайд се намира в една от най-сериозните рецесии в модерната си история. Още преди началото на сезона всички букмейкъри на Острова дефинираха „ свраките” като претендент №1 за изпадане и редно да се означи, че те вършат прекомерно малко, с цел да ги оборят.

Отстрани би изглеждало, че процесът на разпад започва с напускането на Рафаел Бенитес през лятото. Само че още в миналата акция испанският управител и притежателят Майк Ашли имаха не по-малки търкания. Този път Бенитес се възползва от обстоятелството, че договорът му изтича и взе сложното – по негови думи – решение да си тръгне, откакто не получи никакви трансферни гаранции и сигурност за проектите си. Стив Брус бе назначен на пожар, почитателите не бяха удовлетворени и до момента не стопират да засвидетелстват своята откровена злоба към Майк Ашли. Бизнесменът от дълго време получи апел да продаде клуба, само че няколко пъти покупко-продажби в тази връзка пропадаха.

И по този начин Нюкасъл се озова в една мъчителна серпантина към дъното, от която излизането ще бъде извънредно мъчно.

Вижте повече за протичащото се в клуба в епизода на „ Премиърлийг Токшоу”, който е особено отдаден на „ свраките” и нерадостната им орис.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР