Ректорът на Тракийския Университет доц. д-р Добри Ярков и Джан

...
Ректорът на Тракийския Университет доц. д-р Добри Ярков и Джан
Коментари Харесай

Huawei и Тракийски университет с меморандум за сътрудничество

Ректорът на Тракийския Университет доцент доктор Добри Ярков и Джан Уан Дун, Директор Хуауей Технолоджис за България подписаха меморандум за съдействие в региона на инфраструктурата за осведомителни и информационни технологии, и интелигентни устройства.

На церемонията участваха още Здравко Тодоров, началник бранш към  Института за резистентен преход и развиване, част от Университета, Гу Чанчин, управител решения в областта на образованието за район Централна и Източна Европа и Руслан Цанков, управител корпоративни продажби за България.

Обсъдени бяха огромните благоприятни условия за приложение на новите технологии в региона на хибридното образование, виртуалната действителност и интерактивното преподаване в действително време, основаването на Център за данни, по-известен като " Дейта център " и потребление на супер компютър.

Меморандумът за съдействие дава опция надарени студенти да се възползват от стажантски стратегии на софтуерния колос, получавайки на практика умения и познания за сполучлива кариера.

Гу Чанчин показва потреблението на изкуствения разсъдък в ежедневния учебен развой, нови технологии, които потапят участниците в областта на фантастичните филми и показа сполучливите планове на компанията в региона на междинното и висше обучение в страните от Балканския полуостров.

Гостите се срещнаха с лабораториите и образователните зали на Университета, както и с най-новата облага - Центъра по аквапоника.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР