Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов заяви, че

...
Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов заяви, че
Коментари Харесай

Бербатов с прогноза за Англия - България

Рекордьорът по голове за националния тим Димитър Бербатов съобщи, че България се нуждае от футболно знамение, с цел да победи Англия на " Уембли " в утрешния мач от евроквалификациите, само че обави, че " трикольорите " имат сили да затруднят играчите на Гарет Саутгейт. България няма победа в предходните 10 мача против Англия.

" Домакините са корав любимец, тъй като имат играчи от международна класа, само че във футбола от време на време се случват чудеса. Отборът на България е млад, който няма звезди като Христо Стоичков или когато аз играех в отбора. Това, което най-вече ми харесва в тази групировка на България, е отборният дух ", разяснява Бербатов, представен от Ройтерс.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед отличи Кирил Десподов като играчът, който може да сътвори неприятности за отбраната на Англия.  " Десподов има скорост и техника и бранителите на Англия би трябвало да внимават за него ", сподели Бербатов.

Той показа мнението си и за сегашния селекционер Красимир Балъков.  " Балъков е легенда за българския футбол. Познавам го добре и имах удоволствието да играем дружно в националния тим. Той пое поста неотдавна и е прекомерно рано да го съдим, само че аз в действителност желая Балъков да успее ", сподели още 38-годишният Бербатов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР