Рекордното попълнение на Ливърпул - Върджил ван Дайк използва социалните

...
Рекордното попълнение на Ливърпул - Върджил ван Дайк използва социалните
Коментари Харесай

Ван Дайк: Искам да помогна на Ливърпул да постигне нещо специално

Рекордното попълнение на Ливърпул - Върджил ван Дайк употребява обществените мрежи, с цел да показа какви са бъдещите му проекти с екипа на " мърсисайдци ".

Според непотвърдена информация, бранителят е коствал на " алените " 75 милиона паунда.

 Ливърпул притегли Върджил ван Дайк
Ливърпул притегли бранител за рекордните 75 милиона паунда

Договорът му влиза в действие от 1-ви януари

" За мен е огромна чест, че реализирах сделка с Ливърпул. Днес за мен и фамилията ми е един специфичен ден, в който аз се причислявам към един от най-големите клубове в света. Нямам самообладание да облека алената фланелка пред естрада " Коп " и да дам всичко от себе си в устрема да оказа помощ на този популярен клуб да реализира нещо особено в идващите години.

Също по този начин бих желал да употребявам опцията да благодаря на Лес Рийд (б.р. - шефът на Саутхамптън), управлението, мениджъра, футболистите, почитателите и всички останали в Саутхамптън. Винаги ще съм длъжен на клуба за предоставената опция да играя в Премиър лийг и без значение компликациите през последните месеци аз напълно се любувах на времето ми при " светците ", където открих другари за цялостен живот. Благодаря на всички.

Благодаря и за всички известия, с които ме подкрепяте. Вече чакам да се срещна с новите си съотборници и да стартира новото предизвикателство ", написа в " Инстаграм " бранителят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР