Рекордни сметки за парно плаща Лили Иванова, съобщи HotArena. Фактурите на

...
Рекордни сметки за парно плаща Лили Иванова, съобщи HotArena.
Фактурите на
Коментари Харесай

Лили Иванова плаща рекордни сметки за парно

Рекордни сметки за парно заплаща Лили Иванова, заяви HotArena.

Фактурите на примата не падали под 1600 лв., а високата сума се дължала и на повишаването, и на огромната жилищна повърхност, която звездата населява.

Певицата населява голяма мансарда на последния етаж на столичната ул. " Оборище " 33. Общата повърхност на жилището ѝ е 245 кв.м. като към него има цели 50 кв.м. отопляемо мазе и гараж.

Вярно е, че живее нашироко, само че всички в постройката са по този начин. Тук няма дребни жилища, само че най-високите сметки за парно са на Лили, тъй като е съвсем непрестанно затворена в дома си и радиаторите във всички стаи на големия ѝ апартамент работели нон стоп. Харчовете в последно време никак не ѝ се нравели, само че Лили си плащала почтително, тъй като не желала да влезе още веднъж в черния лист с длъжници на Топлофикация-София. Преди години стана ясно, че звездата е натрупала задължения от 7 бона, защото не е била безупречен длъжник на топлинното сдружение. Справка демонстрира обаче, че тя е погасила дълга си.

Въпреки високите сметки, певицата не желае да сменя парното с климатици, въпреки да има опция да инсталира последно потомство такива. Тя държи въздухът в пространствата да е с избрана мокрота, а климатиците го изсушавали, което се отразявало на носоглътката. Освен това се тормозила, че филтрите му са разплодник на бактерии и вируси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР