Рекорден брой столевки са в обращение, отчита Българската народна банка.

...
Рекорден брой столевки са в обращение, отчита Българската народна банка.
Коментари Харесай

БНБ отчита рекорден брой столевки са в обращение

Рекорден брой столевки са в обращение, регистрира Българската национална банка. Най-едрата банкнота у нас усилва наличието си в българската стопанска система доста за последната година. С тези пари обаче съумяваме да купим все по-малко неща. Икономисти регистрират, че в идващите месеци сред 30 и 40% от работещите хора ще изпитат усложнения през зимата.

От краен вид, през опция до наложителност.

„ Газпром ” към този момент е годна алтернатива за България. След поръчките на Политическа партия - „ в никакъв случай повече с Газпром ”, в този момент тезата на служебния кабинет е – не може да си позволим газ непременно, а съветското гориво е по-евтино. От „ Газпром ” обаче предвидиха фрапантно повишаване на суровината през зимата. И у нас, и в Европа към този момент се напластяват няколко рецесии – енергийна, икономическа, политическа. Икономистите дефинират това като „ съвършената рецесия ”.

„ Започваме с енергийния дефицит. След това идва казусът с цената. Това укрепва инфлацията и се трансферира върху бизнеса на обособените компании ”, изясни финансовият анализатор Цветослав Цачев.
Новината, че страната ни ще търси противоположен път към съветския газ раздели партиите.

„ Ние би трябвало да си намерим ясната формула, която да покаже на Европа, че би трябвало да има някакви стъпки. Тези стъпки не трябва да се преглеждат единствено през призмата на една зима, а през призмата на една стопанска система, която би трябвало да има по-евтина сила с цел да бъде конкурентноспособна. Политиците би трябвало да намерят решението на казуса с войната. Няма война траяла постоянно, рано или късно тя ще свърши ”, сподели още Цачев.
Газът, цените, медиаторите и политическият конфликт доведоха и до правосъдно дело за половин милион против водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Така и никой не показа цялостна и ясна информация кой газ какъв брой тъкмо коства. А през последните дни служебната власт заприказва даже, че можело „ Газпром ” да ни съдят.

Партиите към този момент готвят листите си за претендент депутати. Оказва се че знакови имена няма да попаднат в тях, а Слави Трифонов от Има Такъв Народ пък разгласи референдум за президентска република. По Конституция това не може да се случи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР