Рекорден брой мигранти прекосиха Ламанша от Франция само за един

...
Рекорден брой мигранти прекосиха Ламанша от Франция само за един
Коментари Харесай

Рекорд: 482-ма мигранти преминаха Ламанша за ден

Рекорден брой мигранти прекосиха Ламанша от Франция единствено за един ден тази седмица, съобщи английското държавно управление в четвъртък.

Министерството на вътрешните работи удостовери, че най-малко 482 души са пътували в сряда през един от най-натоварените морски пътища в света, доста от които с рисково претъпкани надуваеми лодки.
 Десет натрупа след злополука на препълнен с мигранти микробус в Тексас Десет натрупа след злополука на препълнен с мигранти микробус в Тексас
Най -малко 10 души бяха убити, откакто пътнически микробус, който е превозвал две дузини мигранти без документи, е претърпял пътен и...

Числото надминава предходния връх, подложен единствено седмици по-рано, защото мигрантите се възползваха от

Британската Прес асоиейшън заяви, че годишните пресичания на мигранти са надхвърлили 10 000 - доста повече от почти 8 500 души, които съгласно държавното управление са пристигнали през цялата 2020 година.

Дан О`Махони, който се занимава с блокиране на незаконното секване на Ламанша, упрекна незаконните групировки за обстановката и назова ситуацията " недопустимо " и " рисково ".

Нарастващият брой пътувания се оказва все по -смущаващ за държавното управление, което се зарече да ограничи идващите и направи стягането на английските граници основен въпрос в акцията си за овакантяване на Европейския съюз.
 Червеният кръст порица Литва за връщането на мигранти от Беларус Червеният кръст порица Литва за връщането на мигранти от Беларус
Решението на Литва да връща мигранти от границата си с Беларус е в нарушаване на интернационалното право. Това споделиха представители на Черв...

Миналия месец министърът на вътрешните работи Прити Пател и нейният френски сътрудник Жералд Дарманин оповестиха проекти за, патрулиращи по френските плажове.

Англия също даде обещание 62,7 милиона евро през 2021-2022 година, с цел да помогне на Франция да спре потока от незаконна миграция.

Пател даде обещание да направи маршрута на Ламанша „ нежизнеспособен “ и предложи преразглеждане на разпоредбите за леговище, налагайки по-строги условия на затвор за контрабандистите на хора и, спорно, за самите мигранти.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР