Рекламната кампания на най-новата песен на певицата Кайли Миноуг -

...
Рекламната кампания на най-новата песен на певицата Кайли Миноуг -
Коментари Харесай

Кайли Миноуг свали своя песен заради пожарите в Австралия

Рекламната акция на най-новата ария на певицата Кайли Миноуг - " Matedong ", бе прекъсната поради горските пожари, обхванали страната, заяви РИА Новости.
Клипът с известната певица е изработен през септември предходната година, когато стартират първите пожари, само че доста преди те да станат опустошителни.

Във видеото вземат участие и олимпийският медалист Иън Торпе, тенисистката Ашли Барти, както и комикът Адам Хилс. Действието се развива на фона на идилични пейзажи, които не са наранени от пожари. Клипът е финансиран от Министерството на туризма в Австралия като концепция за разпространение на страната.

Според Сали Коуп от Австралийската туристическа организация във Англия, разпространяването на рекламния клип е спряно от почитание към потърпевшите, към доброволците и към стотиците хиляди починали животни в огъня.

Въпреки че бедствието продължава, доста региони не са наранени, и множеството туристически компании не престават да посрещат и изпращат туристи.

Властите приканиха всички пътуващи и идващи в Австралия да потърсят най-новата информация за обстановката преди заминаването и по време на престоя им в страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР