Община Варна даде старт на летния туристически сезон с концерт-спектакъла

...
Община Варна даде старт на летния туристически сезон с концерт-спектакъла
Коментари Харесай

Варна откри сезона с голям концерт на входа на Морската градина

Община Варна даде старт на летния туристически сезон с концерт-спектакъла „ И лятото пристигна “. Той се организира в събота вечерта на входа на Морската градина и беше посетен от стотици варненци и посетители на града. Те имаха опцията да се насладят на богата музикална стратегия и лазерно шоу със специфични резултати.

Пожелавам мощен и сполучлив туристически сезон. Община Варна провежда разнообразна стратегия, наситена с доста фестивали, концерти и културна стратегия. Пожелавам на всички хубаво лято, нови другарства, необятни хоризонти. Смятам, че Варна заслужава такова разкриване, сподели кметът на морската столица Благомир Коцев.

Групата Deep Zone Project, дружно със симфоничен оркестър извършиха български и задгранични хаус и денс класики, хип-хоп и ар-енд-би части и микс от авторски шлагери на групата. Специални посетители в програмата бяха певиците NADIA, LADY B, Бисера и Лидия, както и Дебора Михайлова.

Водещ на концерта бе певицата Йоанна Драгнева.

Спектакълът беше заздравен с лазерно шоу, визуализации и специфични резултати.

Датата на откриването на сезона (18 май) не е определена инцидентно. Денят съответствува с самодейността „ Европейска нощ на музеите и галериите “, в която морската столица взе участие интензивно от години.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР