Режисьорът нарече директора на театъра нищожество“. Радев, Борисов и ДПС

...
Режисьорът нарече директора на театъра нищожество“. Радев, Борисов и ДПС
Коментари Харесай

Морфов: Те ни изпиха всичко! Така повече не може да се живее!


Режисьорът назова шефа на театъра „ безличие “. Радев, Борисов и Движение за права и свободи му правели чадър. Актьорите били „ племе “, което Василев купил като им нараснал заплатите

„ Така повече не може да се живее! Продължаваме да бъдем в сянката на уродливо ръководство към този момент в продължение на толкоз доста години. Цялата страна се е впила в естествените хора и смуче кръвта им, тъй като ги е боязън, тъй като са небогати, тъй като са слаби. И те това употребяват “, разгласи пред БТВ режисьорът Александър Морфов.

„ Те ни изпиха всичко! Аз не приказвам за обстановката в театъра - тя е едно мини копие на това, което се случва в страната. Един самопровъзгласил се деспот, който ръководи с всичките номенклатурни писалищен номера, унижава хората, освобождава тези, които не му трябват; назначава други - целият уред стана извърнат наобратно с неговите хидри, които подслушват, гонят, унижават “, по този начин режисьорът разяснява обстановката в Народния спектакъл.

„ И несъмнено, неговият огромен ход беше в това, че ги купи. С първото си идване той ги купи - направи им заплатите три пъти по-големи. Даде им награди сред 8 хиляди и 18 хиляди лв., и цялото племе потегли след него “, сподели още Морфов.

„ Директорът Василев ме уволни със заповед. Това са едни ченгеджийски номера, които от самото начало се повтаряха - пишат ми писма, които аз получавам през съдия-изпълнител; викаха ме на разпит в полицията дружно със брачната половинка ми, за всичко това, което аз авансово бях признал. Това е моят митинг против това да не се намества политиката вътре в театъра, и че индивидът, който управлява театъра, би трябвало да бъде самостоятелен както самият спектакъл “, твърди той.

„ Онзи ден това безличие споделил на някаква конференция, че за Народния спектакъл нямало значение какви персони са там, - това директно значи „ има човек, има проблем; няма човек, няма проблем “. Явно има доста огромен чадър, който го пази - несъмнено от една страна е президентът, който отиде на крайници да му се кланя и да му целуват ръка, въпреки това са Движение за права и свободи, от друга - моите отдавнашни другари от ГЕРБ и Бойко Борисов. Тези хора нямат съвест, нямат морял “, заключи Морфов.

„ Лошото е, че неналичието на морал и съвест се оказа печелившата тактика за кариеристите, за хората, които желаят да реализират „ нещо “ в този живот. Това ли е образецът, който се дава на младежите - че би трябвало да нямаш съвест и морал, с цел да пробиеш “, попита още режисьорът.

„ В претекстовете за уволнението ми има текст, че три дни не съм се явил на работа, като това също не е правилно - аз съм на ненормиран работен ден, една пиеса се прави доста мъчно и е нужна доста работа, която не е належащо да се прави вътре в театъра, и работя от у дома “, посочи режисьорът.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР