Редица от най-мрачните, злоупотребяващи и крайни теории на конспирацията са

...
Редица от най-мрачните, злоупотребяващи и крайни теории на конспирацията са
Коментари Харесай

11 септември 2001- Теории на конспирацията!

Редица от най-мрачните, злоупотребяващи и крайни теории на конспирацията са свързани с терористичните офанзиви от 11 септември 2001 г.Една от тези известни теории е обвързвана с бързото сриване на кулите близнаци.Някои считат, че тя не е могла да бъде породена единствено от аварирали самолети и считат рухването им за резултат от умишлени гърмежи, следени от държавното управление на Съединени американски щати.Целта на злонамерените дейности – може би да се покаже отблъскващ казус, който да притегли поддръжката за военни дейности в Близкия изток.Въпреки че формалното следствие опроверга теориите на конспирацията от 11 септември, тези, които не престават да имат вяра в тях, употребяват страшни фотоси на терористичните офанзиви и техните последствия, с цел да затвърдят теориите си.Най-силните фотоси на Световния търговски център, като известния падащ човек, са в действителност шокиращи. Те бяха в интернет пространството много постоянно,и ние от HiddenTruth считаме,че не трябва да ги публикувате още веднъж.Ние от HiddenTruth се интересуваме повече от фото-фалшификат, който се появи незабавно след 11 септември. Той беше публикуван по електронната поща и бързо се трансформира в един от първите в историята на интернет сензациите.

 Тази фотография с „ екскурзиант “ се оказа подправена. Всъщност е направена от странник от Унгария през 1997 година и след офанзивите на 11 септември той я обработил цифрово /wikipedia
Тази фотография с „ екскурзиант “ се оказа подправена. Всъщност е направена от странник от Унгария през 1997 година и след офанзивите на 11 септември той я обработил цифрово /wikipediaСнимката, известна като „ Турист “, изобразява човек, застанал на наблюдателната платформа на Световния търговски център няколко секунди, преди един от пътническите самолети, покорен от терористи, да се блъсне в постройката.
“Твърди се, че спасителите са намерили фотоапарат измежду руините, на който разкрили последните фотоси на екскурзианта, изравен на покрива на Световния търговски център ”.По-късно беше потвърдено, че фотографията е подправена. Всъщност тя е направена през 1997 година от екскурзиант от Унгария и след атентатите на 11 септември той я обработва цифрово „ за развлечение “.Четете още: Своевременно, съгласно HiddenTruth, този случай “се трансформира в една от първите теории за интрига, които получиха в действителност необятна известност в Интернет. Идеята, че крият нещо от нас, се популяризира доста бързо ”.Какво кара хората да измислят теории на конспирацията? “Трудно е да се каже.Пускайки нещо сходно в послание то придобива по този начин нареченият “Вирусен резултат ”. В последна сметка всичко се свежда до желанието да се създаде ефектен резултат. В по-голямата си част тези хора просто желаят да станат известни.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР